MULTITUDINARI «SUBIDÓN» AMB EL GUEN III

MULTITUDINARI «SUBIDÓN» AMB EL GUEN III

 

 

Sens dubte, de tots els actes programats en aquesta Setmana Cultural 2014, L’ESTRENA DEL GUEN III s’emporta la Palma d’Or. Per original, per exitosa,per multitudinària, per festívola, per humorística i per haver sabut fer un gran aplec de gent de tota condició. Van faltar taules, cadires…

Darrere d’una gran campanya magistralment orquestrada als mitjans digitals, l’aforament quasi es queda menut. Festa, joventut, subidón, subidón i molt bon rotllo, foren els protagonistes de la gran nit de cine i festa de pata negra quartondina. Fins i tot,  cert glamour envoltava màgicament la nit i els protagonistes.

Temps , lloc i condicions favorables en tindrem de re-veure aquesta producció cinematogràfica amb serenitat, tranquil·litat i assossec. Amb el so adequat i la temperatura òptima. En una sala de cinema, al Centre Social o al Saló d’Actes de l’Ajuntament. Molta gent espera que LA MALEDICCIÓ DEL GUEN III pul·lule ben prompte pel yutube com els seus predecessors per al gaudi dels mortals…o en tot cas es pose a la venda amb preu mòdic i arribe als vídeos de les cases formant part del patrimoni particular de cadascú.

Paga la pena recolçar iniciatives tan fresques i innovadores per  a que puguen continuar endavant i no s’aturen una vegada han començat el camí.

Siga com siga, ja sou part de l’imaginari col·lectiu del vostre poble i això, amics, s’ho heu ganyat a pols. Felicitats!

La guen III

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

4 Comentarios

  1. Genís

    Moltes gràcies a tots per vindre, espere que disfrutareu tant com he disfrutat jo fenbt esta peli

  2. Emilio Oltra

    Gràcies a tú pel treball, has fet que Quatretonda entre en el sector del «Séptimo arte» i a més a més has donat un toc de frescura a la programació de la setmana cultural, i sense oblidar que els actors eren locals i no professionals (o si), tot açò crec que crea un vincle d’amistat entre la gent de Quatretonda tan important en els temps que estem vivint. Enhorabona i a seguir treballant per la cultura de Quatretonda ( que tanta falta ens fa).
    Ara sols ens queda esperar la propera producció.GRÀCIES.

  3. Fabian

    Increible l’acollida que ha tingut el llargmetratge, és un estimul sentir rises i aplaudiments de la gent, enhorabones….
    Treballar amb Genis (quin cabolet) ha sigut una experiència genial, i què dir dels que han participat…gent que volia ixir i gent que quan els hem proposat ha dit que si, sense pensar-s’ho.
    El resultat….a la vista esta!!!
    Pepe……tu sempre al peu del canó.
    Gracies per gaudir i per riure!!

  4. Rosa Mahiques

    I ara, una pregunta als productors, directors, actors…penseu comercialitzar aquest llarmetratge?

    Ens agradaria molt poder vore’l (quan siga oportú i després de l’estrena i presentació a premis cinematogràfics, i tot el que calga) per a que no se’ns passe cap detall dels diàlegs que de vegades entre tanta gent se’ns han escapat.
    Ara esperem impacients que mogueu fitxa i mentrestant donar-vos l’enhorabona i animar-vos a seguir. Qui sap si en un futur podrem dir que Quatretonda té de tot: mestres, abogats, químics, metges, infermers, bisbes, rectors, enginyers de totes les classes, Ades, comerciants, cooperativistes, molt bons cambrers, bons polítics, llauradors, arquitectes, músics, matemàtics, historiadors, filòlegs, fisioterapèutes, psicòlegs, abogats…i uns bons i afamats productors i directors de molt bones pellícules.
    A per la pròxima!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES