PRESENTACIÓ FESTERES I FESTERS QUATRETONDA 2014

PRESENTACIÓ FESTERES I FESTERS QUATRETONDA 2014

Gràcies a les facilitats que l’Ajuntament  ha oferit a QD un any més, els podem mostrar aquest reportatge del que ha sigut l’acte més important de les Festes Patronals de Quatretonda 2014.

A les 23:00 en punt els presentadors pujaven per la pasarel·la anunciant i presentant a tot el poble solemne i emfàticament aquells que són  els protagonistes durant aquests die de festa.

Una nit de música, poesía i prosa molt ben conreada. D’un cant solemne a la juventut, a la bellesa i a l’esperança representada en el nostres joves com a dipositaris d’un futur millor que els actuals temps de crisis i dificultats emboiren.

Discursos i molt bones intencions han acompanyat tot l’acte. Pares pagats. Molt pagats. Iaies pagades. Records de tendresa per als qui ja no hi són. Alguna que altra llagrimeta d’emoció d’alguna mare. Ulls banyats d’algun pare. I la sensació que el temps transcorre sense mirament. I que aquesta és nit màgica malgrat la xafogor d’aquest setembre canicular.

Un any darrere d’altre es repeteix aquest acte amb alguna innovació. Enguany ha sigut el discurs que ens han oferit els festers majors de l’any 1989 i la benvinguda per primera vegada als festers majors de Benicolet.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES