Seleccionar página

CARROSSES DE LES FESTES DE 2014

CARROSSES DE LES FESTES DE 2014

Un any més ha tingut lloc l’acte més popular, festívol, participatiu i divertit de les festes del nostre poble : LES CARROSSES, on pràcticament tot el poble ix al carrer i oblida penes i problemes…on cadascú i a la seua forma mostra l’humor i es desinhibeix del formalisme i les regles. Per a nosaltres, el més original, EL DINOSAURE. EUROVISIÓ també ha agradat molt. I ja han eixit els hereus del Frontó : EL CAMP DE GOLF !…de segur que si mantenen la mateixa constància que aquells, 32 anys…tindran l’oportunitat de veure algun dia els seus somnis complits!!!

Tal vegada enguany, haja sigut un poc lenta la transició d’ un espectcle a un altre, i la gent i els protagonistes han acabat una mica esgotats…som conscients que la sincronittzació d’un event com aquest no deu de ser senzill, però caldria millorar agilitzant i sincronitzant aquest aspecte tan important per a no cansar i avorrir al respectable.

En coreografia i vistositat, els indis i la seua dansa demanant al manitú aigua i riquesa ha estat magnifique ! El nostre premi per a ells i el seu treball. Una vesparada mol vistosa, entretinguda. I tenint en compte que la basca d’aquest sis de setembre de l’any del Senyor de dos mil catorze no ha tingut misericòrdis ni contemplacions. Per cert… serà aquesta, l’estació de la migració de les papallones?

Ah! no oblideu el boato i l’espectacularitat de la carrossa dels festers de fa 25 anys!

 142 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

 1. Avatar

  N’hi havia un reportatge per aquestes pàgines que parlava d’una barrera de bous tal i com eren antigament.Era una barrera testimonial perquè ja no hi queda quasi ninguna.

  Doncs bé, enguany, i per desgràcia, podem dir que les carrosses de paperets que han eixit són com aquella barrera. Són carrosses testimonials.

  Quina llàstima! Les carrosses de paperets eren úniques en la nostra Vall Blanca, ara ja podem dir que ens hem globalitzat i som com els de Benigànim, La Pobla, Llutxent o qualsevol altre poble dels voltants.
  Tots els anys n’hi ha polèmica en els premis. Des de la carrossa de la perla de Vicent el perruquer fins les d’enguany. Si no fos així, no serien les carrosses, les nostres carrosses, les carrosses de Quatretonda.

  Esperem i desitgem que no es perden en anys vinents, i per això l’ajuntament i els festers tenen una tasca a fer: pensar com poden motivar la gent per a que aquesta tradició no es perda.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics