DE PARAULES, ÉBOLA,PROTOCOLS I ALTRES BARBARITATS…

DE PARAULES, ÉBOLA,PROTOCOLS I ALTRES BARBARITATS…

 

 Després d’haver escoltat avuí més de 1o.ooo vegades la paraula protocol…em trobo una mica marejat.El bombardeig ha sigut tan cansino i persistent que aquesta paraula farà història ja que sense aquesta, és a dir, més enllà del protocol, solament pot ser el no-res. És la paraula comodí per als pobres d’esperit.Molt de protocol, molt de protocol i van més perduts que aquella divintat grega als laberints literaris. Darrere queden les targetes negres, la colla de deshonrats escampats pels quatre punts cardinals de la península….la lluita pel poder per continuar amb el saqueig dels estalvis dels pobres. A la fi anaven al compte de quebrantos. Què bromistes ! Em venen al cap los duelos i quebrantos del Quijote.

Avuí ha sigut un dia molt dur, Després de l’espectacle oferit ahir per una altra colla amb cara de circunspectes i aliens al problema del qual es tractava. Tot és un sensesentit. Pinta molt mal per a Excalibur…doctores tiene la santa madre iglesia la qual sacrificis demana.

L’assumpte pinta molt negre. Podemos té el perill d’infectar-se dels suros-oportunistes de sempre. I és que…no tenim remei. El protocol, que diu en aquests casos?

El protocol del meu sentit comú o seny em diu que en Espanya ca u s’apanya. El protocol diu que en casos com aquests preguem i esperem un miracle. O simplement que passem del tema com si res passés. El protocol diu que els actuals en el poder o aspirants, no tenen ni idea de com traure-mos del cacau-pou en què ens han estacat. El protocol diu que cortines i més cortines de fum distrauran als innocents de tempestes implacables.

Tot ja no serà mai igual. Potser açò siga bo. Ja no creurem en res. En ningú. Ni en el protocol. Quan el protocol falli, tal vegada començarem a creure en nosaltres mateixos…i aleshores i només aleshores el vaixell no s’enfonsi. Els cants de sirenes són més perillosos encara que el protocol.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES