ELS SOCIALISTES QUALIFIQUEN DE “EXCESSIVA” LA CONCESSIÓ DEL SERVEI D’AGUA POTABLE PER 15 ANYS.

ELS SOCIALISTES QUALIFIQUEN DE “EXCESSIVA” LA CONCESSIÓ DEL SERVEI D’AGUA POTABLE PER 15 ANYS.

PSOEQ

Els socialistes de Quatretonda han qualificat de « excessiva » la concessió del servei d’aigua potable i clavegueram del municipi per als propers 15 anys, aprovada a l’últim plenari municipal.

La mesura, que eixia endavant amb els vots favorables de PP i Compromís i en contra del PSPV, suposa, en paraules del portaveu socialista, David Mahíques, “una incomprensible i innecessàriament llarga concessió a l’empresa que s’adjudiqués. El PP i Compromís de mutu acord ens han lliguen a tots els veïns de Quatretonda a una empresa subministradora del servei d’aigua potable i clavegueram per a un període molt llarg, que fins i tot van estar barallant que fora superior, de 25 anys, però que finalment han reduït a 15 per la pressió que hem fet des del Grup Socialista”, assenyalava. “En tot cas”, continua Mahíques, “hem votat en contra perquè pensem que la millor opció era una concessió semblant a la que teníem, per un període de 4 anys, perquè les millores que es poden incloure per tal d’allargar la concessió, les acaba pagant igualment la ciutadania, que ara veu lligada la gestió d’un servei municipal molt important per un temps excessivament llarg”, afegia.

L’Alcalde, José Luis Oltra (PP) va argumentar a la sessió que de no optar per un contracte tan llarg “les empreses no s’ho queden”, una observació que era rebatuda per Mahíques, que assenyalava que “el que no es pot fer és anteposar l’interès de les empreses als  dels ciutadans, fent un plec a mida. Deuria haver-se plantejat en altres termes, i en el cas d’haver-se quedat desert, haver estudiat altres opcions. Però el que no es pot fer de primeres és posar la tireta abans de tenir la ferida. Estem segur que a una concessió per menys anys no li hagueren faltat ofertes”, destacava.

El portaveu dels socialistes, per altra banda, mostrava la seua sorpresa per la decisió de Compromís de recolzar la proposta del PP sense donar cap explicació al plenari que justificara el seu vot.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES