LA MANTA

LA MANTA

manta

CANCÒ INFANTIL

«Tiro de la manta,tiro de la manta

de la manta voy tirando

adiós que me voy Cristina

me  voy para Palestina

noches de cabaret.

Mañana parto

para la Habana

adiós Susana

lo mismo haré.

Mañana parto

para Venecia

adiós Lucrecia

te esperaré.

Tiro de la manta,tiro de la manta

de la manta voy tirando

adiós que me voy Cristina

me  voy para Palestina

noches de cabaret.»

La manta que tot ho tapa. Quines coses més destaparà la manta? Noches de cabaret. Nits de despifarro. Se’n van a Suïssa. A Linchestein. Als paradisos del negres diners.Quan la manta es destape, ja estarem vacunats de tot. I de tots. Costa creure ni una paraula. Ens anirem als fets. Els fets ens diran a qui hem de creure. I recolzar. De moment, temps al temps. A esperar i que la manta que tot ho tapa vaja enlairant-se. Mentrestant, ens queden esperances de que algun dia ixca a la llum la telarinya que ha abarcat tot l’àmbit. Que es contesten les preguntes dels sofrits ciutadans. I que d’una vegada per totes no s’amague tant i tant. Aquí, allà i acullà. Que aixina siga.

 

3 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Si estan caiguent torres ben altes, les altres més baixetes poden anar posant-se a remulla. La manta està quedant-se menuda per a tapar tant de corrupte local,comarcal, provincial, nacional…
  Com deia l’altre dia una «tertuliana» en la ràdio :tan corrupte és el que ha utilitzat les targetes black com aquells que s’han aprofitat del sistema i han utilitzat telèfons gratis, han utilitzat el seu lloc de «treball» per evitar pagar impostos o per recaptar diners per allò de que «per on passen banyen»… L’única diferència és la quantitat. La conducta la mateixa. Com el Lazarillo de Tormes, cadascú furta el que pot i com pot.
  I quan la justícia es decideix a actuar…passa el que estem veient aquestos dies. I el que ens queda per vore.

 2. Rodolfo

  Saludos Pepe, estoy tratando todo el día de enviarte un escrito y no hay forma de poderlo hacer. Siempre se me indica «error de correo electrónico». Por favor si logro que recibas esta nota, envíame tu correo personal para seguidamente mandarte el correo que tengo interés que recibas. Pido perdón por colocar esta nota donde no le corresponde y te deseo un venturoso Año Nuevo 2.015.Rodolfo Canet Marín

 3. Pepe

  Hola Rodolfo. No sabes la alegria de saber de ti. Feliz Navidad i año 2015. Te envio mi correo. Un abrazo!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES