Seleccionar página

EL DIA DE TODOS LOS SANTOS

EL DIA DE TODOS LOS SANTOS

el dia de todos los santos
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 320 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

2 Comentarios

 1. Pepe

  Desgraciadament, el Jalogüin va guanyant posicions any darrere any a la festa de Tots Sants i malauradament passarà com el carranc americà el qual s’ha fet l’amo del rius i rierols de aquestes terres, els quals han sabut colonitza-les poc a poc però sense pausa.
  Nosaltres tenim tota la culpa.

 2. Rosa Mahiques

  Quan celebren la processó del Cristo de los Faroles per la Quinta Avenida de New York i la processó de La Macarena pel Picadilly circus, aleshores jo celebraré la «festeta» eixa que tant els agrada als anglesos-americans.

  Trobe que ja ho tenen bé, que estan invadint-nos sense que se n’adonem: La Maricosecatalà ens vol obligar a traure’ns el B2 d’anglés per al curs 17-18; en la nostra llengua, la valenciana, per nomenar l’esport eixe que es juga com si fos futbol, però amb les mans, no li podem dir balonmano perque és una paraula castellana però li hem de dir handbol, que és paraula anglesa; qualsevol dia celebrem «el dia de acción de gracias»; les nostres cases estan molt americanitzades; les sèries que «traguem» en la TV ens ensenyen com viure la vida a l’americana…ja ho tenen bé!!!!

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics