Seleccionar página

L’ESCOLA DE QUATRETONDA, DE LES MILLORS SEGONS LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

L’ESCOLA DE QUATRETONDA, DE LES MILLORS SEGONS LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

escola
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

En les proves diagnòstiques realitzades per la Conselleria d’ Educació el curs passat, el Ceip «Rafael Altamira» del nostre poble ha quedat en una posició d’honor dintre el «rànking» fet públic per l’esmentat organisme . Sempre serà i és motiu d’alegria, orgull i satisfacció que la nostra escola arribe  a posicions tan excel.lents i saludables. Vaja per davant la nostra enhorabona i reconeixement.

Una altra cosa és si aquestes proves «diagnòstiques»serveixen per alguna cosa, a banda de per atisbar els coneixements dels nostres alumnes, cosa que ja sabem pels resultats de les  avaluacions i qualificacions regulars. Encara no se per a què serveixen ni quines conseqüències poden tenir aquestes proves les quals últimament estan fent-se cada any. No se si seran fiables ni el percentatge de fiabilitat. Ni en quina mida poden ser utilitzades a favor d’uns i en perjudici d’altres. No tot el que ve de dalt és bo. Les pedregades, tronades i gotes fredes també «cauen» de dalt.

A aquestes altures ho dubte tot. Fent d’ advocat del diable, podria argüir que les dràstiques i sagnants retallades en educació no han afectat per a res a la nostra escola, tenint en compte els brillants resultats obtesos en aquestes proves. Em pregunte si la Conselleria no es fia dels resultats de les nostres avaluacions ordinàries ja que tira mà d’unes altres proves d’avaluació imposades per decret. Caldria fer-se un estudi comparatiu seriós i imparcial entre els resultats de les «modernes proves diagnòstiques» i els resultats finals oficials de les avaluacions ordinàries. Si coincideixen, aquestes proves no fan falta per a res. I si no coincideixen alguna cosa grossa està funcionant mal.

diagnosis
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Benavent

  Doncs felicitar com cal i s’ho mereix la meua escola i el treball dels seus mestres amb l’esforç dels escolars. Impagable el treball d’aquests docents en l’educació en general i en la tasca per la llengua i pel país en particular, que tot va plegat.

 2. Prats

  De veritat és una Bona Noticia per a Quatretonda.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics