Seleccionar página

LA CONSELLERIA DE SANITAT SUBVENCIONA AMB 200.000 EUROS L’ADEQUACIÓ DEL CENTRE DE SALUT

LA CONSELLERIA DE SANITAT SUBVENCIONA AMB 200.000 EUROS L’ADEQUACIÓ DEL CENTRE DE SALUT

ambulatori
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

 

La Conselleria de Sanitat posarà en marxa el 2015 els projectes per a la construcció de centres assistencials a Tres Forques i Malilla a València, Racó de Loix a Benidorm i Raval a Castelló, així com obres d’adequació de consultoris municipals a Quatretonda i Vilafamés, gràcies a la inversió de 1’2 milions d’euros.

Aquesta quantitat, que es destina a aquesta finalitat gràcies a una esmena d’addició a la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al pròxim exercici, des del capítol VI corresponent a Inversions Reals i el capítol VII de Transferències Corrents.

Concretament, els projectes arrencaran amb les següents quantitats inicials: 100.000 euros es destinaran al consultori auxiliar del Raval de Castelló; 300.000 euros al centre de salut València-Tres Forques; 150.000 euros a València-Malilla; i 150.000 euros al centre de salut Racó de Loix.

Pel que fa als consultoris municipals que han de ser adequats a través del Programa d’Adequació de Consultoris Municipals, Quatretonda comptarà amb 200.000 euros, i Vilafamés amb 300.000 euros.

La concreció d’aquestes infraestructures d’atenció primària se suma a les ja anunciades pel conseller de Sanitat, Manuel Llombart, dins dels pressupostos per al 2015, en què està previst continuar la construcció dels centres de salut Alacant- Benalúa, Peníscola, València -Benimaclet i del consultori de la Pobla de Benifassà.

A més, s’iniciaran les obres de reforma i ampliació dels centres de Xirivella, Pobla de Vallbona, Cocentaina, la Vall d’Uixó, Elda-Acàcies i Castalla. Per la seva banda, el Programa d’Adequació de Consultoris preveu, a més d’actuacions Quatretonda i Vilafamés, les d’Agres, Rafal, Venta del Moro i Aielo de Malferit.

Font : GVA

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 94 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

5 Comentarios

 1. Prats

  És una bona notícia per a Quatretonda.

 2. Jose L. Oltra

  La notícia no és del tot així. La Conselleria és conscient des de 2007 de que el nostre centre de salut esta totalment obsolet. En conseqüència esta inversió esta destinada a la primera fase de la construcció d’un nou centre de salut al nostre Municipi. D’esta manera el President Alberto Fabra acompleix el compromís que va adquirir en la seua visita a Quatretonda, d’assentar les bases al llarg d’esta legislatura per a que en la següent (2016) es puga inaugurar el nostre més que necessari, nou centre de salut municipal. Perquè els 300.000 € que falten es consignaran en el pressupost de la Generalitat de 2016.

 3. Mahiques

  Xe que justet, la primera part en any d’eleccions i la segon l’any de després. Ja estem amb el conte de sempre: si ho voleu m’haureu de votar, com el tio ecclestone amb la f1. És tan patètic que ja no sabem si riure o plorar. Si de veritat es preocupareu per que el poble tingués un centre de salut nou no haguereu esperat a any d’eleccions. Però vos preocupen mës les eleccions que altra cosa, i amb motiu. Mireu Ontinyent, dugueu ja inaugurat l’hospital 2 o 3 vegades, i allí encara no han posat ni una rajola. Que trist.

 4. Jose L. Oltra

  No dubte de que la notícia s’ha copiat del gabinet de premsa de presidència. El que vull aclarir és que estos diners van destinats a la primera part del procés de construcció d’un centre de salut nou, que culminara en 2016, quan ens adjudiquen els 300.000 € que falten per a completar l’obra.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics