HAN PASSAT 17 ANYS I TOT CONTINUA IGUAL…DE MAL

HAN PASSAT 17 ANYS I TOT CONTINUA IGUAL…DE MAL

Malnoms

17 ANYS. TOT IGUAL… DE MAL.

 Fa 17 anys vaig rebre una notificació de la diputació dirigida a la meua persona, amb nom, cognoms i de propina, el malnom.

Com que vaig trobar que no era necessari dirigir-se a mi des de la Santíssima Diputació amb el malnom, vaig manifestar el meu malestar a l’ajuntament, ja que és des d’ací d’on es lliuren les dades.

La contestació que vaig rebre per part de l’alcalde no és que em deixara plenament satisfeta, perquè l’explicació que em donaven de creuaments de padrons que s’estaven informatitzant i tal i qual, no era molt creïble, ja que els Senyors de l’Hisenda, quan faig la declaració de la renta o em volen localitzar  per pagar-los qualsevol cosa, em troben inmediatament sense haver de fer ús de cap malnom.

Em demanaven disculpes i em deien que en la meua identificació evitarien denominacions impròpies, però no sóc jo sola, la que vull que em tracten com a persona, també la resta de cuitadans es mereixen que es dirigeisquen a ells sense cap malnom.

Si “la banca” ha pogut “retratar-nos” a tots per a que no defraudem a Hisenda ni fem cap cosa no massa legal, els ajuntaments també poden fer-ho. Perque, no m’explique jo com ho fan a València per a distingir entre ciutadans, si allí no tenen eixos renoms o almenys de segur que a l’ajuntament no els coneixen.

Tenim nom, dos cognoms (en el meu cas no hi ha cap persona més en aquest poble que es diga com jo) i a més tenim un DNI o NIF per a que ens troben immediatament. I vos assegure que ens troben, a nosaltres, els nostres comptes bancaris, el que comprem amb tarjeta visa, el que tirem al fem, el que mengem…tot, tot, tot.  Ho saben tot. Tenim un “Gran Hermano” que ens vigila contínua i constantment.

Ara, amb els rebuts de notificació de liquidació definitiva sobre el pagament al consorci de residus que ens envíen de  La Santíssima Diputació , està passant exactament igual, igual, igual.

Els senyors o senyores que treballen posant les dades als ordinadors encara no s’han enterat de quin és el seu treball? O és que están ocupats amb altres menesters? O no saben com es fa la feina? O què és el que passa?

Fa 17 anys. Han tingut temps de posar les dades al dia sense haver de posar malnoms.

ELS MALNOMS A QUATRETONDA by QuatretondaDigital

 

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

1 comentario

  1. Pepe

    Recorde que a una dona del poble li presentaren un rebut d’aigua per un import de 10 milions de pessetes i encara té malsons de tant en tant.És clar que va ser una «equivocació» molt lamentable…

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: Pepe, 1 visitant

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Rafael Benavent 10 abril, 2024 a las 12:37 pm en SOLEDAT, PENA, DOLORUn bell poema. Dels que no poden ser escrits sense haver estat "vivenciat". Una aportació més donant contingut i qualitat a QD. Gràcies!
  • Rafael 26 marzo, 2024 a las 1:58 pm en SOM PAÍS VALENCIÀ?Excel.lent, com sempre, la seua aportació, professor. La pena és que als valencians ens han portat les majories polítiques partidistes espanyoles a enfrontar-nos mútuament, manipulant-nos, per tal d'enfortir la seua espanyolitat supremacista, excloent, a casa nostra. Tant més, sobretot, declarant
  • rb 5 marzo, 2024 a las 6:00 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?És clar que entenc el que diu Sr. Benavent (rafael), i que puc compartir, que com llegia o sentia estos dies d’un home molt assenyat no és que formem part, vullgues no vullgues -que això és una altra cosa- de
  • Pepe 5 marzo, 2024 a las 9:05 am en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?El que a mi em descoratja són els exemples d'estats-nacions menudes o micro que tenim a Europa: Gibraltar,Andorra, Mónaco,Luxembourg,Suïssa i algun altre...els quals no són precisament nius d' oronetes i caderneres cantores (els pardals que niuen són d'altres espècies) ...tots
  • rafael benavent 3 marzo, 2024 a las 7:13 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?PS. Per oblit : Afegir que nostre cas dista kilòmetres allunyats del de la reunificació a d'alemanya. No tenim la mateixa llengua, ni cultura, ni afinitats ètniques, ni històriques. Ells, un únic i mateix cos, van ser dividits a la

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES