CAVALCADA DE REIS 2015

CAVALCADA DE REIS 2015

Molt fidels a la cita anual, els Mags d’Orient han passat per Quatretonda deixant a grans i menuts els regals de la il·lusió, de la tradició i  de la màgia. És cert que quan més net i pur és el cor, amb més acceptació i veritat acollirem aquests gran misteri d’uns Mags carregats i cansats de peticions, aspiracions i anhels.

Siga com siga, aquesta nit màgica ens farà oblidar per uns moments les penalitats del cada dia i ens transportarà en el record a vivències d’infantesa i a llàgrimes de gratitud. Quan trenque l’alba, els menuts ompliran els carrers amb els desitjos acomplits…i els majors somriurem a la millor Història mai conservada tan bé al racó dels secrets més ben guardats.

Cada any, aquesta celebració va superant-se en originalitat, participació, plasticitat i esperit . Els personatges de Disney han posat un to en el seu punt. Els xiquets i xiquetes del poble de segur que han experimentat una vivència especial, per recordar en la biblioteca virtual del record personal i íntim de cadascú.

Felicitacions  als Festers 2015 i als organitzadors !

1 comentario

  1. prats

    Una cabalgata Molt completa.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES