Seleccionar página

CAVALCADA DE REIS 2015

CAVALCADA DE REIS 2015

Molt fidels a la cita anual, els Mags d’Orient han passat per Quatretonda deixant a grans i menuts els regals de la il·lusió, de la tradició i  de la màgia. És cert que quan més net i pur és el cor, amb més acceptació i veritat acollirem aquests gran misteri d’uns Mags carregats i cansats de peticions, aspiracions i anhels.

Siga com siga, aquesta nit màgica ens farà oblidar per uns moments les penalitats del cada dia i ens transportarà en el record a vivències d’infantesa i a llàgrimes de gratitud. Quan trenque l’alba, els menuts ompliran els carrers amb els desitjos acomplits…i els majors somriurem a la millor Història mai conservada tan bé al racó dels secrets més ben guardats.

Cada any, aquesta celebració va superant-se en originalitat, participació, plasticitat i esperit . Els personatges de Disney han posat un to en el seu punt. Els xiquets i xiquetes del poble de segur que han experimentat una vivència especial, per recordar en la biblioteca virtual del record personal i íntim de cadascú.

Felicitacions  als Festers 2015 i als organitzadors !

 78 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by quatretondadigital (see all)

1 comentario

 1. Avatar

  Una cabalgata Molt completa.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics