MERCAT DIGITAL

MERCAT DIGITAL

El sBalneari Bellusenyor director d’aquesta comunitat digital sap que use ací en allò que bonament puc i sé la meua matèria gris, això sí, cada vegada és més gris i menys matèria també, prova del que diem és com fa unes mesades m’oferia en contractar-me per a la secció d’esqueles i necrològiques, i no va de broma ni de conya, ben al contrari, tant que no desistisc i a més insistisc de manera que me n’apunte una altra, sense cobrar-la també, la idea dic, que la resta tot és susceptible de ser negociat.

 En aquest cas la meua novella pensada seria la d’obrir una nova secció diguem-ne que d’intercanvi comercial, espècie de “Mercat”posem per cas, on la gent puga servir-se’n per comprar o vendre, bescanviar, donar o demanar qualque producte, perquè allò que u no vol a un altre li apanya, tot això amb un caràcter més particular que no empresarial o comercial.En definitiva un servei més a la comunitat digital de QD, que no debades l’activitat de comerciar i mercar-se està en la base del progrés de qualsevol societat humana.

 I per obrir boca pose un bon exemple de l’apuntat ací dalt, un exemple de publicitat que tot i que participa més d’eixa vessant comercial, que tampoc s’hauria de desdenyar, pot resultar d’allò més atractiva pels seus valors històrics, gràfics, de disseny…

 Potser avui vos resultarà difícil de trobar el producte anunciat no debades és una marca del Balneari de Bellús,Bal Bellus  i on servidor va tindre l’oportunitat de treballar durant tot un estiu, possiblement el del 77, quan encara s’embellien entre el brossam algunes de les runes de l’antiga i esplendorosa casa de les Aigües, rostolls d’alguna cosa que semblava una antiga pista de ball, la nau abandonada d’un antic saló de cinema o casa d’oració, que també la hi havia, poca cosa ja en definitiva. I a l’altra part de la carretera, del balneari, s’hi trobava la fàbrica embotelladora, allí fresquet sí que treballaves sí, destriant botelletes buides, col.locant-les en caixes quan eren plenes, cinc que n’agarraves amb una mà, cinc que n’agarraves amb l’altra, ara carregant el camió que les repartiria arreu, ara…

 Així comprendreu com m’abellia presentar-vos aquest anunci, això i que la meua pensa s’hi trobava distreta, pitjor encara, ferrada i closa per a d’altres negocis de més molla (pretensiosament) literària, que hem de fer veritat per respecte als lectors.

 

Benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES