Seleccionar página

David Mahiques: “El Govern municipal del PP està cobrant indegudament a estos veïns i els socialistes els anem a defensar”

David Mahiques: “El Govern municipal del PP està cobrant indegudament a estos veïns i els socialistes els anem a defensar”

1-1-2015.Psoe_Quatretonda by QuatretondaDigital

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 398 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

2 Comentarios

 1. Jose L. Oltra

  La ponència cadastral que a dia de hui s’aplica en Quatretonda, es va aprovar en el plenari municipal del mes de juny de 2010, a proposta del d’aleshores Sr. Alcalde. A que no sabeu qui era? Sí, era el Sr. David Mahiques. I es va aprovar en els vots en contra del PP local, encara que per raons de no voler baixar, encara que fora mínimament, el tipus impositiu. Que fàcil haguera sigut en eixe moment baixar el valor d’eixos immobles, mes que demanar en estos moments qualsevol cosa al cadastre. Però clar, no es igual ser govern que oposició (de mal nom populisme).
  Llàstima que el Sr. Mahiques, quan era Alcalde, no pensara en «defensar» a eixos veïns.
  A mes, ara es el PP el que cobra de manera indeguda (estos del PP son lo pitjor, però em baixat el tipus impositiu al 0,50% per al 2015). Que curiós, quan era el PSPV de Quatretonda el que cobrava l’IBI (en 2007 pujaren el tipus del 0,55 % al 0,65% , i l’aplicaren fins 2011) però en eixe moment tot era meravellós (en el meu poble es diu hipocresia).
  Pareix que el pas per l’oposició fa perdre la memòria!!!!

 2. David Mahiques Alberola

  Em pareix que si es vol es pot entendre, si no es vol no. La valoració del cadastral es fa d’acord amb uns paràmetres que te el cadastre. Però el tema no és eixe, això es desviar l’atenció.
  El tema és un altre i això l’alcalde ho sap lo que passa que li ha pillat descol•locat.
  El que plantegem és que aquelles zones que són urbanes però no està feta la urbanització, fet els carrers, no paguem com urbana.
  Això fins ara no es podia fer però ara si que es pot fer en base a una sentència judicial. Això ens permet demanar al cadastre aquesta modificació. Aquesta sentencia judicial té una sòlida argumentació que el cadastre no tenia clara i no l’aplicava, però ara si que està obligat a fer-ho. Be pues demanem-ho al cadastre que ho fassa. Afecta a totes aquelles parcel•les que són urbanes però encara no s’ha fet la urbanització. És molt senzill i estic convençut que les persones que ens escolten ho tenen clar.
  Salut a tots.

ARA MATEIX

Users: 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics