Seleccionar página

LA COMPULSA

LA COMPULSA

De què em serveix pagar milers d’euros en impostos municipals cada any si a l’hora de fer una simple i mísera compulsa d’un simple i míser DNI (Document Nacional d’Identitat) em diuen al meu ajuntament que no tenen competències per a realitzar aquest tràmit tan comú ? Continuant raonant pense que si un Ajuntament com el nostre no està legalment capacitat per a fer una compulsa…un tràmit tan simple i intranscendent…«apaga i vámonos».

[pullquote]No comprenc el per què uns Ajuntaments poden compulsar un DNI i altres no[/pullquote]

I la cosa no acaba ahí. A l’Ajuntament de Xàtiva-per exemple- si que compulsen : una autoritat  del poble  de Quatretonda m’ha dit i confirmat que a ell li han compulsat el seu DNI a l’Ajuntament de la Capital de la Costera fa uns dies. No comprenc el per què uns Ajuntaments poden compulsar un DNI i altres no. Estem a un Estat en el qual hem arribat a les bogeries més inassumibles que es puguen imaginar. El cas és que una veïna de Quatretonda m’ha dit que a ella si que li feren una compulsa en el nostre Ajuntament  l’altre dia.  ¿¿¿¿!!!!. No vull pensar mal…

[pullquote]A l’Ajuntament de Xàtiva-per exemple- si que compulsen[/pullquote]

Total : CAL FER solament 30 km. a Xàtiva (anada i tornada) per a compulsar un simple DNI. Unes quantes hores perdudes. Una anèctoda de mal gust a afegir a tantes i tantes altres patides i viscudes. I continue sense comprendre…i continue pagant impostos. Estic convençut que les estructures administratives han d’ estar al servei del poble i no al contrari. Estan per a resoldre problemes i no per a crear-ne. Que els sofrits ciutadans ja en tenim i prou. Els ciutadans volem que ens facen la vida agradable i més fàcil. I crec que desgraciadament és al contrari. Quina cosa pinta un  Ajuntament si no ens val ni per a fer una mísera compulsa ? Pregunte.

Aquí us deixe, com a simple mostra del que és facilitar la vida als ciutadans, un DECRET de l’alcaldia de PICASSENT, quant a les compulses. Pregunte : es podria fer el mateix a Quatretonda? Qui em pot contestar?

Decreto de alcaldia regulador del tramite de compulsa de documentos.pdf by QuatretondaDigital

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 540 Visites totals,  3 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

5 Comentarios

 1. Vicente Benavent B.

  Asó hem dona la rao quant ja fa temps vaig dir que llevaren ajuntaments que no mes mos servixen que para pagar impostos i tinguem pocs servicis: no netejen carrers, tinguem poca policia, les aceres de les afores estan que pareixen la selva, la font vella de p. pena, el aigua la cobra egevasa, la contribucio en Valencia. Aumenten funcionaris,i la vida sigue igual (qui vullga entendrer que entenga).

 2. Rosa Mahiques

  Em recorda a «Vuelva Ud. mañana» de Larra.
  De segur que si li puguerem fer arribar a l’autor el que passa hui en dia en totes les administracions, les duplicitats, els viatges que et fan fer,etc tornaria a escriure un magnífic article però més surrealiste encara, ja que és impensable que en ple segle XXI, en l’era de la informàtica, dels satèl·lits, dels google maps i zoom; en l’època on tots estem controlats fins on ni podem imaginar; un simple funcionari d’un ajuntamentet de tres quarts i mig, es puga permetre el luxe de dir; això no t`ho faig perquè no és competència meua. Ni que li anara la vida en el paperet.

 3. Juanjo Climent Prats

  A mi en l’ajuntament de Rafelcofer en varen compulsar el dni sense cap problema i en van cobrar 0’75 €.

 4. Pepe

  Aquí a Quatretonda, si volguessin SERVIR al ciutadà, també ho farien, el que passa és que no hi ha voluntat. Si no volen fer una simple compulsa…poca voluntat de servir al poble que els paga el pa que es mengen.
  I així van les coses…per a què ens serveix un Ajuntament que és nega a compulsar un simple DNI a qualsevol veí ?
  I que no em vinguen amb milongues ni amb tonteries legals, que jo se que «si se puede», «si se puede», el que passa és que és més còmode no fer res i a més riure’s d’aquells que els donen de menjar !
  Senyors… ni una simple compulsa! Quin detall! Amb un DECRETcom el del alcalde de Picassent. O és que…
  Si haguessin tingut la mateixa pressa en copiar el DECRET de l’ Alcalde de Picassent, com la que tingueren a copiar les de l’Ajuntament de RIVAS VACIAMADRID, ja faria més d’un any que els sofrits veïns podríem compulsar al NOSTRE Ajuntament.

 5. Vicente Benavent B.

  Es que tenen que fer molta faena i no tenen tems. Pasen recibos del IBI, van a les cases a vorer el contaor del aigua, pasen els recibos al banc para cobrarlos, arriben tart, pasen actes dels plenos que tenen molt que escriure, parlen per telefono para arreglarse beques particulars, fan de tribunal de oposicions. Si damunt tenen que compulsar, mos demanaran un «plus».

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 541 Visites totals,  4 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics