Seleccionar página

3 POEMES

3 POEMES

ANTICORRUPCIO
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Amic Pep, al meu seguidor sobtat, aquest que utilitza un nick que més bé sembla un rastre desafinat de l’alfabet pareix que no li agraden les meues historietes de vell; i dic jo que més val que parlen de mi encara que siga malament, o això conten, i si aquest seguidor enfadat pensa que les coses poden fer-se millor o d’una altra manera ja sap que el camí s’hi fa caminant, que aquesta teua plaça pública està oberta a tots.

IRONIA
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

 Amb tot, siga pel cansament que comenta Rosa, siga per les crítiques que s’han de saber encaixar que per això u s’hi despulla públicament ací, avui canviarem de pal i tocarem la poesia visual o objecte que bé per tractar-se d’una imatge, bé per la seua brevetat i concisió almenys igual aconseguim no avorrir cap dels vostres lectors.

CONTRADICCIO
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

 Són tres “creacions”, si em permeteu de dir, que malgrat el pas del temps continuen sent del tot vigents, tres poemes que resistixen bé el pas del temps perquè de “Corrupció” n’hi ha a tort i a dret, tots els dies a les tres del migdia, i després a les nou de la nit ens en serveixen a bastament; i ja em direu, si fumar mata on cordons és la Fortuna, encara que és en aquest tema on potser més hem avançat i millorat. Finalment què no sabreu d’aquella antiga i vetusta campanya de la “Ieneralità” d’ací tot i que ja tancada i rematada fa anys, per bé que desgraciadament continua ben vigent aquest eslògan: “Anem a més”, cosa que amb la llengua molt més lluny si cap, tant, que volen aprovar eixe projecte de llei de defensa dels símbols i la identitat dels valencians que fent una comparança és com voler fer-nos empassar uns torrons durs sense tenir dents.

Benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 537 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Benavent
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Benavent
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics