RETALLS DE PREMSA :EL SALZE I L’ALCALDE

RETALLS DE PREMSA :EL SALZE I L’ALCALDE

ALCALDE I EL SALZE

Gran revol ha provocat la tala del salze. Els mitjans de comunicació no s’han  fet d’ esperar. En paper i en digital. Aquí i allà. El poder de la comunicació és cada dia més ampli. Més poderós. Efectiu. No tenim encara informació fefaent del per què. Sincerament no crec que haja sigut per pur i dur capritx de l’alcalde. Alguna raó hi haurà. De tota manera, ens fa falta informació precisa, detallada.Una mena de comunicat oficial explicant els fets i els per quès. Estem en període pre-electoral i les lluites comencen. Tant de bo estiguerem sempre en període electoral ! Quant a la llenya, també és un tema delicat, no per la quantia sinò per la forma. Les formes a vegades són aquelles que envolten els fons de les qüestions importants. El poble és menut. Molt menut. Mig poble vigila a l’altre mig.

I la polèmica servida és.

salzeoleo

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

7 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  A falta d’explicacions i transparència, la cosa aquesta sembla que no està ben feta.

  El revol armat, de MareDéuSantíssima!! Però trobe que no ha sigut la cosa tan greu com per a tot el que s’ha dit, tenint en compte que coses més greus han passat i estan passant, i n’hi ha un mutis total.

  Recorde per exemple, una palmera que es va tallar a la carretera fa uns anys perquè molestava, recorde uns impostos que es van pujar amb poc de seny, recorde unes beques que estan donant-se a nom i cognom col·locat, recorde que pots obrar ta casa passant-te les normes urbanístique per allà baix, o per allà dalt si ets persona «grata»…total, que sí, que no està ben fet, però aquell que estiga lliure de culpa que tire la primera pedra.

  Per què una cosa amb tan poc trellat, al meu entendre, té tanta repercussió i per a d’altres que en tenen molt més tots es fan els sordomuts i no s’atreveixen a denunciar-ho amb tanta contundència?

  La poca transparència de l’assumpte aquest i que som la rissa de pobles veíns, és el que més greu em sap.

  Transparència i igualtat per a tots els assumptes «monocipals-«

 2. Juan Carlos Espi Benavent

  Per què és talla el salze i el pi No ????
  Quina diferencia hi ha entre el salze i el pi????

 3. benaventb

  S’hi constata que per uns o altres motius els arbres públics són motiu de polèmiques que en alguns casos són històriques.

  En el capítol d’oblits o greuges comparatius ací apuntats, la desfeta o mala pràctica que sofriren alguns xiprers del calvari fa alguns anys amb motiu de fer passar un cablejat.

 4. Pepe

  Parlant d’arbres: no trobeu a faltar arbres pels nostres carrers? Jo vinc d’un país de 1.000 habitants i a tots els carrers…a tots hi ha arbres….i això que el meu país és pur i dur secà… A ningú se li ha ocurrit omplir el poble d’arbres i vida?

 5. Rosa Mahiques

  I si ho deixem estar? Prou polèmica n’hi ha ja. Perquè si els tallen, mal, si els planten, mal també perquè no està ben planificada la plantà… deixem-ho estar i ja vindran temps millors.

 6. prats

  Tens Raó Rosa.Tot és segons qui ho faça.

 7. Jose L. Oltra

  Quan la gent demana explicacions, resulta interessant donar-les. Farà un parell d’anys, varem detectar que en la plaça de la Constitució s’havia alçat la vorera. Al anar a arreglar-ho vam vore de que l’ arbre el responsable de tots els danys, pues les arrels havien alçat i trencat els rajols. L’arquitecte municipal ja va suggerir en eixe moment la conveniència de retirar l’arbre, si no volíem que açò tornara a passar.
  Aprofitant les reparacions, una sèrie de veïns ja van expressar les molèsties que l’arbre els produïa. Es curiós com en l’assumpte dels arbres: «A mi em preocupen les rames que tinc sobre la meua teulada» però… «que frondós es l’arbre que tens sobre la teua».
  Per tot açò, pareixia de lo mes raonable retirar l’arbre. Però no era possible per que l’arbre estava fent de poste a un cable de l’enllumenat públic. Vaja cosa curiosa!!! sobre tot pera a aquells que es queixen de la falta de manteniment.
  Fins ací tot be. Però a primers de desembre passat, de sobte, sobre les 9 de la nit, es va trencar un cimal prou gran, enduguent-se per davant una farola, però no varem tindre res mes greu que lamentar. Si aquest fet s’haguera produït al llarg del dia, possiblement les conseqüències haguessin pogut ser molt mes greus. En eixe moment, varem tindre clar que la retirada de l’arbre era un assumpte prou urgent. I així hem obrat.
  Sempre que hi ha que retirar algun arbre com el xiprer del cementiri, es busca a algú que aprofite la llenya o les restes, com es va fer en les soques de les palmeres. Però en este cas, a ningú li feia paper, be siga pel tipus de fusta o per la mesura dels trossos. Així que, ha anat a parar a ma casa, fet a trossos de entre 40 a 50 kg. Allí estan a disposició de tots aquells que vullguen fer-se’n càrrec. De moment no ha interessat a ningú.
  Es podia haver tirat en el camp de futbol vell, tindre-ho allí un temps i després cremar-ho. Però també es cert que fa un parell d’anys el grup municipal de Compromís va publicar una nota de premsa al diari Levante, fent-me responsable d’uns vessaments que havien aparegut allí. Quaranta-huit hores desprès la Policia Autonòmica entrava en el meu despatx en un expedient de denuncia mediambiental iniciat contra l’Ajuntament, conseqüència d’eixa nota a la premsa. Estos expedients solen acabar en sancions econòmiques que poden aplegar fins els 100.000€. Per sort la cosa no va acabar en res.
  Però no hi ha que abusar de la sort!!!!!!

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES