MONS. ENRIQUE BENAVENT, MEDALLA D’OR DE LA FACULTAT DE TEOLOGIA SANT VICENT FERRER DE VALÈNCIA

MONS. ENRIQUE BENAVENT, MEDALLA D’OR DE LA FACULTAT DE TEOLOGIA SANT VICENT FERRER DE VALÈNCIA

bisbemedalladorsantvicentferrer

«Dimecres 4 de febrer, en el marc de les celebracions del 40è aniversari de Facultat de Teologia de València “Sant Vicent Ferrer”, Mons. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, rebia de mans del Cardenal Antonio Cañizares, Arquebisbe de València, la medalla d’or d’aquesta Facultat en reconeixement a la seva labor. D’ella, don Enrique va ser professor i Degà i va portar les converses per a la unió d’aquesta Facultat amb l’Estudi dels Pares Dominics.
En el mateix acte, en el que van participar 11 Bisbes i un gran nombre de professors i alumnes de la Facultat, van rebre el “Doctorat Honoris Causa” Mons. Vicente Cárcel i don Argimiro Velasco.
L’actual Degà va reconèixer els mèrits de professors i homenatjats. A la mateixa laudatio ens unim i alegrem els diocesans pel nostre sr. Bisbe.» Fonts i fotos : http://www.bisbattortosa.org.

Vaja per davant la nostra enhorabona i els nostres desitjos de que continue amb èxit el seu treball apostòlic com fins ara ho ha fet. En un món tan difícil i complicat, sempre és molt grat rebre notícies com aquestes. I si és d’un fill de Quatretonda, més encara.

medallafacsantvicentferrer

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES