Seleccionar página

MONS. ENRIQUE BENAVENT, MEDALLA D’OR DE LA FACULTAT DE TEOLOGIA SANT VICENT FERRER DE VALÈNCIA

MONS. ENRIQUE BENAVENT, MEDALLA D’OR DE LA FACULTAT DE TEOLOGIA SANT VICENT FERRER DE VALÈNCIA

bisbemedalladorsantvicentferrer
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

«Dimecres 4 de febrer, en el marc de les celebracions del 40è aniversari de Facultat de Teologia de València “Sant Vicent Ferrer”, Mons. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, rebia de mans del Cardenal Antonio Cañizares, Arquebisbe de València, la medalla d’or d’aquesta Facultat en reconeixement a la seva labor. D’ella, don Enrique va ser professor i Degà i va portar les converses per a la unió d’aquesta Facultat amb l’Estudi dels Pares Dominics.
En el mateix acte, en el que van participar 11 Bisbes i un gran nombre de professors i alumnes de la Facultat, van rebre el “Doctorat Honoris Causa” Mons. Vicente Cárcel i don Argimiro Velasco.
L’actual Degà va reconèixer els mèrits de professors i homenatjats. A la mateixa laudatio ens unim i alegrem els diocesans pel nostre sr. Bisbe.» Fonts i fotos : http://www.bisbattortosa.org.

Vaja per davant la nostra enhorabona i els nostres desitjos de que continue amb èxit el seu treball apostòlic com fins ara ho ha fet. En un món tan difícil i complicat, sempre és molt grat rebre notícies com aquestes. I si és d’un fill de Quatretonda, més encara.

medallafacsantvicentferrer
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 260 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics