ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA VOLEN UNA ORDENANÇA DE TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA VOLEN UNA ORDENANÇA DE TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

PSOEQ

NOTA DE PREMSA

ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA VOLEN QUE L’AJUNTAMENT DISPOSE D’UNA ORDENANÇA DE TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

El grup municipal socialista de Quatretonda ha presentat una proposta de resolució per l’aprovació de l’Ordenança Municipal de Transparència i Bon Govern. La finalitat d’aquesta resolució és que l’ajuntament de Quatretonda dispose d’una reglamentació al respecte en aplicació a la Llei 19/2013 de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern. L’aprovació d’aquesta ordenança permetrà a l’ajuntament de Quatretonda avançar-se al determini de dos anys que la llei estableix per als Ajuntaments i altres administracions per tal d’adaptar-se a les obligacions que contempla l’esmentada llei.

PROPOSTA PSOE Quatretonda ORDENANZA TRANSPARENCIA by QuatretondaDigital

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

5 Comentarios

  1. Pepe

    Tot això està molt bé, però jo ja em conformaria amb aquestes dues peticions de transparència:

    1) Que les actes de tots els plens es feren públiquesi de manera permanent a la web. Molts ajuntaments ja ho fan.

    2.- Que mensualment, es publicaren TOTES LES DESPESES I INGRESSOS sense excepció, tenint en compte que els diners públics no poden tenir mai obstacles d’intimitat ni trampes d’aquest estil.

    Veritat que el que demane no és impossible?

    Doncs crec malauradament que aquesta transparència no la veurem mai perquè no interessa a cap polític. Tota la resta, és música celestial !

  2. Rosa Mahiques

    L’única transparència que veurem serà la de l’aigua.
    «En todas las casas cuecen habas i en la mía a calderadas», així que, com trobe que tots tenen coses a amagar, mai es donarà una vertadera transparència.
    No va la cosa amb el nostre ADN.
    És com demanar-li a un elefant que vole i que menge menge al dia solament una truita de creïlla.

  3. Jose L. Oltra

    Les actes es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament a partir del proper plenari, sempre dins del marc legal existent.
    Respecte al segon punt, ho senc però la llei està per damunt de les persones, i l’obligació de tots, en especial dels polítics, es acatar-la.

  4. Pepe

    Celebre el que les actes podran ser llegides i consultades pels veïns.És una reivindicació molt vella.
    És clar que hem d’acatar les lleis. Les lleis estan fetes per polítics. I quan les lleis no funcionen caldrà canviar-les…o no?
    Quin ciutadà no vol saber fil per randa en què i com es gasten els seus diners? -Obviament crec que tots. Per això si la LLEI impedeix que els ciutadans sàpiguen amb pels i senyals on van els seus diners, aquesta llei és molt injusta, opaca i perjudicial. Molt lluny de la transparència i la veritat. Molt lluny del bon govern.
    Esperem que en un futur es puga veure. O no?
    En tot cas, les lleis han de servir a les persones i no les persones les que servisquen a les lleis fetes per polítics.

  5. David Mahiques Alberola

    Perdone que la meua tardança en contestar-li.
    Aquesta ordenança que proposem no sols farà això que vostè vol, sinó més. Tot acte o procés administratiu o polític de l’ajuntament es traslladarà a una plataforma digital per a la consulta i coneixement de tot veí. Tot, actes de tota mena, informes tècnics, processos selectius, registres de correspondència, etc.
    Tot procés administratiu té que ser clar i transparent i tot veí cal que conega com es desenvolupa.
    Amb l’aquiescència de la persona que serà el cap de llista del Partit Socialista a les properes eleccions vull dir-li que no sols les actes de plenaris i comissions municipals sinó el mateix registre de factures o pagaments que fa l’ajuntament es farà públic i consultable immediatament.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Rafael Benavent 10 abril, 2024 a las 12:37 pm en SOLEDAT, PENA, DOLORUn bell poema. Dels que no poden ser escrits sense haver estat "vivenciat". Una aportació més donant contingut i qualitat a QD. Gràcies!
  • Rafael 26 marzo, 2024 a las 1:58 pm en SOM PAÍS VALENCIÀ?Excel.lent, com sempre, la seua aportació, professor. La pena és que als valencians ens han portat les majories polítiques partidistes espanyoles a enfrontar-nos mútuament, manipulant-nos, per tal d'enfortir la seua espanyolitat supremacista, excloent, a casa nostra. Tant més, sobretot, declarant
  • rb 5 marzo, 2024 a las 6:00 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?És clar que entenc el que diu Sr. Benavent (rafael), i que puc compartir, que com llegia o sentia estos dies d’un home molt assenyat no és que formem part, vullgues no vullgues -que això és una altra cosa- de
  • Pepe 5 marzo, 2024 a las 9:05 am en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?El que a mi em descoratja són els exemples d'estats-nacions menudes o micro que tenim a Europa: Gibraltar,Andorra, Mónaco,Luxembourg,Suïssa i algun altre...els quals no són precisament nius d' oronetes i caderneres cantores (els pardals que niuen són d'altres espècies) ...tots
  • rafael benavent 3 marzo, 2024 a las 7:13 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?PS. Per oblit : Afegir que nostre cas dista kilòmetres allunyats del de la reunificació a d'alemanya. No tenim la mateixa llengua, ni cultura, ni afinitats ètniques, ni històriques. Ells, un únic i mateix cos, van ser dividits a la

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES