CARTELLS DE CINE

CARTELLS DE CINE

Hola, Pepe. Hoy he aprovechado una visita a Xativa para ir a la Casa de la Cultura a ver la exposición de Carteles de Cine de nuestro paisano Miguel Oltra Moreno. Alli estará hasta el dia 16 ,y según el folleto de la programación cultural del mes de Abril de Quatretonda, aquí lo hara del 13 al 17 en la biblioteca.
Aquí te mando como adelanto una muestra grafica de la misma, y por supuesto, aconsejo su visita, pues como veras en algunas fotos, hay varias «huellas de Quatretonda» en esa exposición.

POSDATA: Si llegados al dia 11 ó 12 el expositor no te ha mandado nada para promocionarla, tienes permiso para utilizar esto que te he mandado y la promocionas tú.

Jesús Tarrasó Espi

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

2 Comentarios

  1. bnvnt

    Dic jo que, i com per ací alguns partits i/o associacions demanen pensades, amb aquest material, si fóra el cas, podríeu tenir material suficient per tal de fer una exposició temporal o permanent -que vol dir museu també. Tampoc és el típic i tòpic museu etnològic que tots els pobles han (o volien) fer. Vull dir que és un material ben singular perquè siga objecte d’estudi.

    Felicitar, sincerament, l’amo de tot això, dic a Miguel.

  2. Rosa Mahiques

    No estaria gens malament fer aquesta exposició permanent o temporalment llarga, ja que el nostre poble ha sigut poseïdor de quatre cines que han funcionat quasi alhora.

    Em contava mon pare que quan feia cine el tio Tarrassó, com que compartien pel·lícula amb el cine de Benigànim, a l’hora del descans, havia d’anar en bicicleta fins al pont i allí esperava o estava esperant-lo el company de Benigànim per canviar-se els rotllos de cinta de la pel·lícula i amb molta cura, tornava al cine i posaven la segona part.

    Imagine que en aquell temps sense mòbils, sense cotxes, sense alta tecnologia, però amb molta il·lusió, el món del cinema seria molt diferent a com és actualment.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES