EL PARTIT POPULAR DE QUATRETONDA FA BALANÇ DE LA SEUA GESTIÓ

EL PARTIT POPULAR DE QUATRETONDA FA BALANÇ DE LA SEUA GESTIÓ

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

19 Comentarios

 1. Juan Carlos Espí

  Pareix que se´ls ha olvidat nomenar el import del rebut del Fem i el rebut mensual de l´escola infantil !!!!

 2. JORDI NADAL

  i els furts a cases i bancals i la falta de policia, i la pujada de l’ibi any rere any, i l’autoritarisme a l’hora de decidir les coses, promeses incomplertes, els canvis de direccions, si s’han oblidat d’algunes coses

 3. Rosa Mahiques

  Possiblement tingues raó en tot el que dius i encara podem afegir més, com per exemple donar beques a esportistes d’èlit que tenen d’èlit el mateix que jo d’astronauta, i que es donen amb nom i cognom a familiars i amics d’algun funcionari de l’administració local; o el no facilitar les compulses, o mil coses més, però en allò de l’IBI, caldria mirar-se abans les actes d’aquells plenaris de l’any 2007 o 2008 i veure que eixa revisió es va fer quan més alta estava la valoració cadastral, i que per no perdre vots fent complir la llei i fer les coses ben fetes, hui ho estem pagant tots i continuarem pagant-ho amb bones pujades durant uns quants anys més.
  Ben cert és que si hui es té un superàvit tan gran és degut a que uns van sacsar l’arbre i ara s’estan replegant els fruits.
  Pujar l’IBI, sí que el vareu pujar de colp al màxim, però baixar-lo es veu que s’ha de fer poc a poc, com quan puja i baixa el combustible dels cotxes.
  Eixe superàvit tan gran no deuria d’estar en cap ajuntament, deuria d’estar en mans dels ciutadans, ja que amb la crisi que tenim, és on millor estan.

 4. Jose L. Oltra

  A vore si soc capaç Jordi. Les denúncies han baixat en un 40% del 2013 al 2014 (dades exposades en la Junta Local de Seguretat), L’IBI l’hem baixat un 15% (en la anterior legislatura el vareu pujar un 10%). La democràcia suposa que el que te la majoria pren les desicions, Hem complit el programa en mes del 80% i hem fet coses no programades (cubrir el carrer de raspall, aconseguir els diners per al frontó i paddel, 200.000 € per al nou centre de salut …), els canvis de direcció SEMPRE els han demanat els veïns. Clar que no hem contat tot el que hem fet, sols allò mes important per a Quatretonda (hem reduit la despesa municipal en 300.000 € per any, i es d’ahi d’on ve el superàvit).

 5. jordi

  En el IBI no enganyareu a ningú, encara que intenteu enredar dient que l’heu baixat, el que heu fet es pujar-lo tots els anys, la gent no esta tonta, veu el que paga. I les direccions de preguntar res, crec que els que mes es queixen son els veins. I t’agrada molt dir que la majoria pren les decisions, per supost, pero almenys primer preguntar als demés que estem per a ajudar, ja sabem contar i sabem que 7 es majoria.

 6. Jose L. Oltra

  Fets i no opinions:
  – 2007 es puja l’IBI de 0,55 al 0,65.
  – Juny de 2010, entra en vigor el nou valor cadastral per a l’any 2011, tenint així vosaltres l’oportunitat de baixar el tipus, no calia un 10%, ni un 5%, tan sols algo. Però no ho vareu fer, incomplint el compromis que havieu signat de que el nou cadastre no suposaria un increment de la presió fiscal.
  – 2011-2015 Hem baixat el tipus impositiu del 0,65 al 0,55%.
  Respecte a preguntar als demés, tot el que haveu opinat i era raonable ho hem assumit com propi i ho hem defés.

 7. jordi

  recaudació histórica de impostos per part del govern actual els ultims 4 anys, amb la possibilitat de baixar-los el primer any i ara a presumir del superávit que s’ha fet de la butjaca dels veïns

 8. Jose L. Oltra

  Jordi, que el superàvit ve de la baixa en la despesa municipal que ha patit el pressupost, que ha sigut de 300.000 € per any. L’increment de la recaptació generada pel nou valor cadastral es de tan sols 12.195,52€, segons diu l’Alcalde al plenari de juny de 2010, tal i com queda reflectit a l’acta.
  Per tant, 12.195,52 € x 4 anys ascendeix a 48.782,08 €.

 9. jordi

  No és prou que ens pugen l’IBI tots els anys i ens enreden, ara ens acabem de donar compte que l’IBI de 2014 està mal cobrat, a molts ens han cobrat amb el tipus impositiu de 2013 que era més alt, des de Compromís ens posem a disposició de la gent del poble per a reclamar el que és nostre

 10. Jose L. Oltra

  Anem a vore Jordi, fas una acusació mes que gratuïta. En 2014 l’Ajuntament demana cobrar un tipus impositiu del 0,60 %, tal i com es pot vore en el document que adjunte. Desde cadastre contesten en el tipus que van a cobrar en base a la aplicació del RDL 20/2011 de 30 de desembre, mitjançant el qual des del Govern Central imposen als Ajuntaments d’Espanya un increment sobre el tipus que ells ja han sol·licitat, com es pot vore en el segon document.
  La pregunta es:
  Ho dius per que no ho saps? Per que si es així….. Quin tipus d’oposició has fet que no t’has enterat?
  Però, si ho sabies…… Com intentes generar esta crispació a base de mentides?

  IBI 2014 by QuatretondaDigital

 11. jordi

  Explicació a l’enllaç
  QI
  Clar que ho se, l’any 13 era 0,63 més el que ens pugen, però el 14 havia de ser 0,60 més el que ens pugen, el que passa es que ens hem donat conter que està mal cobrat i vosaltres no, o quin tipus de govern fas que no t’has adonat?

 12. jordi

  Una ajudeta
  Calcul del IBI
  Heu de agafar el rebut de 2013 perquè el del 14 no porta dades, agafeu el valor total, restar la base líquida, dividir entre 7 (anys que queden de amortizar la revisio) açò és suma a la base líquida i es multiplica per 0,656(0,63 +4% del gobern) i dividir entre 100 si vos quadra esta mal, es deu multiplicar per 0,626 per que estiga be.

 13. jordi

  DE QUE SERVIX DIR QUE BAIXEU L’IBI AL 0.6 SI S’APLICA EL 0.656 I AIXO NO HO DIGUEU

 14. Jose L. Oltra

  Jordi, la Llei!!!!
  S’ha d’aplicar la Llei!!!!!
  Tal volta no ens agrade, però hem d’aplicar la Llei!!!
  Es la base de la democràcia.
  TOTS estem obligats a acomplir la Llei!!!!!
  O es que no coneixes la Llei 16/2013?
  El que tu estas fent ara es diu …….. DEMAGÒGIA!!!.

 15. jordi

  I vosaltres que digueu que esteu baixant el ibi que esteu fent? Més demagògia encara, no?

 16. Jose L. Oltra

  Al final Jordi, ja vas vore anit a la reunió (i sentir), que el portaveu de Compromís, almenys en tres ocasions, va reconèixer que es tracta d’una errada de la Diputació i no de l’Ajuntament. Ara…. «JUTGEN VOSTÈS».

 17. jordi

  Nosaltres vam dir que estaba mal aplicat que ens havien cobrat mes del que toca, i vosaltres havieu de desmentir el ban de compromis, en cap moment diguem que l’error fora de l’ajuntament, simplement l’ajuntament no s’havia donat compte ni va saber interpretar la llei 16/2013, per tant TENIEM TOTA LA RAO.
  I el fons de la qüestió es que els ultims anys cada any que passa tenim el rebut mes abultat i això es el que conta podieu baixar més i no ho heu fet

 18. Jose L. Oltra

  Còpia del ban:»Havia d’haver cobrat el 0,60, però ha cobrat el 0,656″.
  Es MENTIDA!!!!!!
  No se si ho sabieu, o no.
  Però es MENTIDA!!!!!!
  Açò es desmentir.
  Es cobra el 0,626 (mira l’informe de la Diputació)
  I si tenieu raó, per que allí, en directe, vareu callar quant vaig dir que el ban era mentida?
  Simplement vareu admitir en públic (no deus negar-ho) que hi havia una errada de la Dipu en el càlcul.
  Pero NINGÚ em va desmentir a mi, quan vaig dir que el ban era MENTIDA!!!!

 19. jordi

  Com jugues en les paraules, l’unica errada era que vam dir 0,60 per conter de 0,626, però la veritat es que ens han cobrat de més, més de 12000 euros a tot el poble i ens adonarem nosaltres, i encara que ens tornen els diners encara estem pagant més que l’any passat i aixina els últims 4 mentre dieu que els baixeu, bé la gent sap el que paga, jo ja vaig a reflexionar, molt de gust de discutir educadament, salutacions

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES