Seleccionar página

IMATGE x PARAULA

IMATGE x PARAULA

IMATGE X PARAULA

Adonant-me que entre aquestes pantalles n’hi ha una afició certa i reeixida a la tirada de versos he pensat també guanyar-me el meu plat de glòria, ni que siga una mitgeta. Tasca inútil perquè a l’únic que he aconseguit arribar, parafrasejant un autèntic mestre de la rima, és a “escriure en rastres curts”.

En conseqüència abandone i me’n passe a la plàstica de la imatge que també té un cert predicament i on s’hi conjuminen el significat i el significant, una espècie de diccionari ideogràfic que no passa de ser un simple joc amb l’avantatge de veure’t lliure, almenys a mi m’ocorre, de la tirania de les comes, a més de poder dir que ací “una imatge val per una paraula”.

Així que potser el parnàs s’ha perdut un poeta però, m’he trobat açò (presentat a la SCQ de 2009 ó 2010)

benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.
a

 403 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Original. Dilluns a la classe de valencià, ho posaré per vore què em diuen els alumnes. Ja vos contaré si han sabut desxifrar aquestos missatges, ja que són molt llestos i poden desxifrar el llenguantge des wassaps, cosa que em sembla prou difícil.
    Hauran d’ensenyar a l’escola, una vegada més, aquest nou llenguatge: valencià, castellà, anglés i wassapatge.

ARA MATEIX

Users: 7 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics