ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA PLANTEGEN ALS COMERCIANTS LA CREACIÓ D’UN CONSELL DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA PLANTEGEN ALS COMERCIANTS LA CREACIÓ D’UN CONSELL DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

PSOEQ

Nota de premsa
Els socialistes de Quatretonda plantegen als comerciants la creació d’un Consell de Promoció Econòmica

Els socialistes de Quatretonda inclouran al seu programa electoral la creació d’un Consell de Promoció Econòmica, al que s’integraran representants dels diversos sectors d’activitat empresarial al poble. Així es donava a conèixer després de la reunió que mantingueren el passat dissabte el candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia de Quatretonda, Enrique Benavent, i diversos membres del seu equip (Empar Oltra, Trini Espí i Vicent Benavent) amb membres de diversos sectors del comerç i l’hosteleria local, al marc del cicle de reunions encetat per elaborar un programa “del poble i per al poble”.

La proposta socialista de creació d’aquest Consell va estar molt ben acollida pels presents, qui van explicar que iniciatives semblants s’han tractat de posar en marxa en el passat i no havien aconseguit quallar. Benavent exposava que el plantejament dels socialistes és participatiu “i tindrà com a base una sèrie de reunions amb periodicitat trimestral, que ens permeten fer un anàlisi el més actualitzat possible de la situació del sector i que siguen el punt de partida d’accions estratègiques encetades des del consens”, assenyalava.

A l’encontre, que va estar molt participatiu, va quedar palesa la importància d’articular formules per a que els veïns de Quatretonda trien els establiments locals per a consumir “ja que això reverteix al propi poble”, i des de la candidatura socialista es va incidir en la gran importància que va a tenir la promoció econòmica al seu programa. L’encontre forma part del cicle de reunions encetat pels socialistes per elaborar la seua proposta programàtica a partir de les necessitats detectades amb el contacte directe amb la ciutadania i les associacions locals.

Enrique Benavent i el seu equip, que ja s’han reunit amb sectors com el dels jubilats o la comunitat educativa del Col•legi Rafael Altamira, té previst reprendre aquest cicle de reunions hui dilluns amb un encontre amb persones vinculades al món de la cultura, “per tal de seguir escoltant de primera mà què és allò que el poble necessita”.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 visitants, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES