ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA VOLEN IMPULSAR LA TRANSPARÈNCIA A L’AJUNTAMENT

ELS SOCIALISTES DE QUATRETONDA VOLEN IMPULSAR LA TRANSPARÈNCIA A L’AJUNTAMENT

Nota de Premsa Psoe 19-05-2014 by QuatretondaDigital

6 Comentarios

  1. Pepe

    Si els veïns poguéssim saber algun dia on és gastin els nostres diners cèntim a cèntim sense cap Llei que castri la transparència , segur que les coses anirien millor .
    Per desgràcia, penso que això està tan lluny…tan utòpic…

  2. David mahiques Alberola

    Si eres valent i votes al partit socialista en estes eleccions podras comprovat que això de publicar les factures es fa immediatament.

  3. Jaime Petaca

    Transparencia el Pspv en l’ajuntament de Quatretonda? sera broma no?
    He intentat vorer informacio de algunes obres ofertades estant el Pspv en el govern i mira que casualitat que no la poden localisar.
    I lo de transparencia et referiras al contrat d’Egevasa no?
    La veritat es que lo de vosaltres no se si es per a riures o per a plorar.

  4. David Mahiques Alberola

    Mira només vull fer-te una reflexió, el Sr Jose Luis necessitava un mamporrero per a estes eleccions i l’ha trobat en tu. En el fondo em dones llàstima. T’estan utilitzant i no eres encara conscient. Ho seràs. Això de manporero per anar en el puesto que vas i ser independent, no estàs fent-ho gens mal.
    En observar la foto dels candidats del pp tots veiem que en falten dos. Hi ha dos persones joves que van ser un fitxages estrel.la en les passades eleccions i ara ja no estan. No van poder suportar el menyspreu i la nul.la impossibilitat que tenien per tindre criteri propi quan s’oposaven a la que pensava el sr. Jose Luis, i ara ja no estan.
    Moltes persones persones pensem que tu pots ser el següent.
    Una persona pot prendre una decisió errada, però de manera permanent com has fet en esta campanya és preocupant perquè t’assenyala per sempre.
    No t’oblides del que t’he dit. Fes el favor

  5. Jaime Petaca

    Per alusions a la meua persona vaig a contestar-li i aclarir-li algunes coses.

    Si jo vaig de «mamporrero» es perque vullc, a mi no m’utilitza ningu, tinc la suficient personalitat i el suficient caracter per a saber lo que vullc i saber lo que faig sense que ningu m’ho diga.
    Soc molt conscient de lo que faig, es mes, tenia moltes ganes de passar a l’accio en politica local i el sr. Jose Luis Oltra em va donar l’oportunitat i la LLIBERTAT de fer lo que jo vullguera.
    Voste diu que jo li done llastima, segur que es llastima? jo crec que no, voste i els seus companys de partit i socios de govern no esteu posats a que vos diguen les veritats de una manera tan clara com jo la dic, i aixo lo ultim que dona es llastima, busque voste un altra definicio per a mi.
    «Desicions errades de manera permanent», no sabia jo que dir les veritats es diguera ara aixi, i si lo que estic fent (i fare) em senyala per sempre i es per a be del meu poble, jo entonces si que sere una persona feliç, molt feliç de vorer que puc aportar coses al meu poble.
    Respecte als fixages estrela poc (o res) puc dirte dels que no estan, jo com a nou en la llista puc dirte que estic en el lloc que vullc i fent lo que m’agrada, el dia que em canse o no puga aportar res agarrare trastos i cap a casa, no vaig a quedarme de figurant en ningun lloc ni per ferli la gracia a ningu.
    «Independent». pues encara que et sorprenga ho soc, jo no rendix pleitesia a cap partit politic ni a ninguna persona, i la gent que em coneix ho sap molt be.
    Antes de senyalar a una persona tens que coneixer-la, i voste a mi no em coneix.
    No s’oblide del que li he dit, faja el favor.

  6. Jose L. Oltra

    Tinc que reconèixer que he dubtat molt a l’hora de contestar a este escrit de David mahiques, «Alcalde de Quatretonda», que era com este senyor firmava en tots els llocs mentre li ha durat «el càrrec». Però, quant una persona sols te l’insult com a argument, lluint una superioritat moral que no se d’on li ve, te molt poc, o res, que aportar a la societat.
    I sobre tot, si tens cap problema en mi, clavat en mi. No tens per que insultar a ningú per que tinga una opció política (conste que la de mamporrero es una professió de lo mes honra a la volta que perillosa). El que fas es una postura molt covard.
    Senc que encara no hages assumit la derrota que vares patir en les eleccions municipals del 2011, però tinc que dir que ha segut per la teua aptitud per a portar un poble. I no per que ho dic jo, sinó per que ho pensa tota Quatretonda. Basta en vore els resultats del passat dia 24, sobre tot com ha pujat el PSPV al no estar tu al cap.
    De la gestió econòmica que vares fer, sense comentari. I des del punt de vista polític, altre tant. Recorde per exemple la moció sobre la Sentència de 30 de maig de 2014 del TSJ, sobre aplicació d’una reducció de l’IBI: la moció estava mal redactada i varem tindre que canviar el sentit de la redacció en la comissió d’hisenda, desprès no el vaes creure el que el vaig dir sobre l’opinió del tècnics municipals, així que vaes demanar un informe per escrit. L’informe va dir el mateix, i no obstant eixò, vaes demanar un informe a la Gerència del Cadastre que ha dit el mateix. Es curiós que tu, que estàs sempre en possessió de la veritat absoluta, una vegada mes no confiares en els tècnics.
    I com este exemple puc donar-te’n els que vullgues. Sincerament crec que abans d’ insultar i agredir verbalment als que no pensen com tu, tal vegada deuries de fer algo que es diu autocrítica. Per que «el burro li diu al cerdo orellut».
    Espere que no entengues este escrit com una qüestió personal, però ja estic cansat de sentir els teus menyspreus i desqualificacions per a tots aquells que no comulguen en el teu punt de vista.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES