PACTES

PACTES

pactesEls pactes són unes decisions que es prenen entre dues parts, que poden ser similars com l’aigua i la ginebra o totalment diferents com el cel i la terra, i que tothom està obligat a complir.

Centrant-nos en com poden ser eixes dues parts, podem trobar pactes com les unions de certs elements que trobem en la nostra quotidianitat i que funcionaran, o no funcionaran.
Alguns exemples:

-L’aigua i el sucre. Són elements diferents però que a l’unir-se ens donen un líquid dolç, clar, net i que ens pot agradar i sentar bé.

-L’aigua i el café soluble. La unió d’aquests elements ens dona un líquid negre, obscur, runós però que no té mal gust, i amb un poc de sucre inclús ens pot agradar prou.

-L’aigua i l’or. Elements nobles que al mesclar-se no passa res, ni bo ni dolent. Cadascun d’aquestos elemenst va a la seua i inclús els podem separar i continuen sent igual de nobles.

-L’aigua i la terra. Al remoure aquests elements i mesclar-los, es fa un fang que embruta tot allò que toca. La brutea toca per igual a l’aigua i a la terra i és molt difícil tornar-los al seu estat pur.

-L’aigua i l’oli. Un d’ells sempre va per damunt de l’altre. Sempre. Malgrat que un d’ells siga una minoria sempre serà el que surarà, encara que ho faça en un oceà.

-L’aigua i els pedrots. Els mesclarem, els remenarem, els forçarem a mesclar-se, però mai, mai, mai aconseguirem que aquesta unió funcione.

Els pactes són molt democràtics segons les regles democràtiques que els demócrates ens han «regalat» molt democràticament, però és segur que ens agradaria saber abans de posar la papereta dins de les caixes transparents, a quin tipus de pacte anem a recolzar, i aquesta premissa seria encara més democràtica.

Com que estem en temps de pactes, i esperem que pacten tot el que hagen de pactar, estarem a l’expectativa, a veure si tenim sort i ens toca un bon pacte d’eixos que tan secretament s’estan fent per tota la Hispania.

Suerte…i al toro!!!

Rosa Mahiques

1 comentario

  1. Prats

    en fa gracia aixo dels pactes de la gent que ha perdut unes eleccions.
    es dona.
    la paradolla es que gent que no a guayat mai unes eleccions esta gobernat molt de temps el poble , al cap davant o en ombra.
    7_03_17

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 visitants, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES