ENRIQUE BENAVENT OLTRA, NOU ALCALDE DE QUATRETONDA

ENRIQUE BENAVENT OLTRA, NOU ALCALDE DE QUATRETONDA

Tal i com estava previst, Enrique Benavent Oltra, ha sigut elegit nou alcalde de Quatretonda per sis vots a favor(Compromís-Psoe) i cinc en contra (Pp). En una sala de plenos plena ,(més de cent persones), hem assistit a la presa de possessió.

Parlaments tots amb bones intencions i objectius nobles, on la transparència i la participació ciutadana han sigut els punts que més s’han pronunciat així com les actuacions que pensa dur a terme el nou equip de govern.Entre d’altres un ambiciós programari social, cultural i econòmic.

Tal vegada ha hagut un moment de guirigall a la sala quan l’alcalde cessant, Jose Luis Oltra s’ha queixat en el sentit que no han comptat amb el seu grup per a col·laborar en la nova legislatura.

Felicitar al nou alcalde i desitjar-li el millor, progrés i èxit en les tasques i noves responsabilitats i esperances que el poble ha dipositat en ell.

Enrique Benavent i Oltra és el nové alcalde de la etapa democràtica.

1 comentario

  1. José l. Oltra

    Jo no m’he queixat de que no es conte en el meu Grup, qua ja ho sabia. Sols he dit que en esta era de » participació ciudadana», jo i la gran majoria de veins ens hem quedat esperant que feren el que han escrit en el seu programa, i consulten al poble si esta d’acord o no en que pacten l’Alcaldia. Però pareix que de moment no van a fer alló que han promés.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES