SONET D’ESTANISLAU ALBEROLA AL CRIST

SONET D’ESTANISLAU ALBEROLA AL CRIST

 

El professor Juan Federico Benavent, ens torna a sorprende molt gratament i ens lliura un pdf del diari «La Correspondencia de Valencia» núm. 18.398 corresponent al «Martes, 7 de junio de 1.921», en el qual podem llegir un sonet escrit per Estanislau Alberola, l’escriptor quartondí per excel.lència, dedicat al Crist.

Sota el lema «HUMILDAD», N’Estanislau prefereix al seu Crist en l’ermita del seu poble, tot fugint de boatos,catedrals,esplendors,protocols,sorolls,guirigalls i focs d’artifici.

En aquests dies que en el nostre poble està celebrant-se el 75é aniverari de la imatge del Crist de la Fe, ens fa como «anillo al dedo» aquest sonet rescatat de les hemeroteques del segle passat gràcies al treball investigador i desinteressat del professor Juanfe Benavent, al qual li agraïm les seues valuoses aportacions de divulgacó cultural, sempre interessants i enriqui

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES