Seleccionar página

PERFILS (Desfici)

PERFILS (Desfici)

rb

Signa Benavent
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
enavent. Ha obtingut el grau d’escolaritat per l’escola de Quatretonda en base a les lliçons impartides per mestres com D. Enrique Albert, D. Juan Pla, D. Pasqual, D. Juan Gomar… repàs d’estiu amb D. JuanFe, D. Enrique Oltra, D. Jesús, examen d’ingrés al batxillerat amb Dª Isabel…Assistència i participació positiva a l’escola de cagons dirigida per la tia Teresa…I és que em fa goig a mi tot el d’allò dels perfils en la xarxa, i de veritat que m’entretinc a llegir-los, és com el d’açò de les esqueles, t’atrauen, no és que siga una cosa nova, sempre n’hi ha hagut, però sí diferent, a més ara n’hi ha més i a tot arreu, i pel fet de circular per internet són diguem-ne que públics.

Personalment no crec que me’l faça mai, entre altres coses perquè manege poc les xarxes socials on s’hi fan abundants, i d’altre cantó perquè a mi allò que m’agradaria posar és “…per la University d’Oxford” o de Columbia, que no sé si existeix però queda bé, però com açò ho veig un impossible doncs bé que m’apuntaria un màster per la universitat de Barcelona, per exemple, que tampoc pot ser.

I em direu per què? Doncs perquè queda xic, que deien fa unes dècades, i perquè titulats per la universitat de València o per l’escola de Quatretonda, que no sé quin nom tenia quan hi anàvem a fer costura, a més que tampoc crec que hi haguera cap rètol per cap lloc d’aquell vetust edifici republicà ni menys que cap mestre ens parlara de les bondats del senyor que li donava nom a l’escola. I perquè titulats per la universitat de València i per l’escola de Quatretonda, deixeu-me que acabe el raonament, n’hi ha molts i queda un poc com d’aldea, que ara som ciutadans i del mon, potser no de l’Àfrica, ja m’enteneu, però del mon.

I dic açò dels perfils de la xarxa perquè ja d’abans de la implantació d’aquesta eina sentia curiositat pels perfils dels músics, aquells que pots llegir en qualque biografia, publicació o programeta de mà d’una actuació musical, perfils majoritàriament diferents de la resta i on, bé siga per la seua organització o bé pel sistema d’estudis el més normal és citar els noms dels professors amb qui han realitzat diferents cursos, per a mi molts d’ells, molts d’aquests professors, molt desconeguts –el meu erm musical, per no dir que cultural, és bastant gran, per no dir que immens.

I ara que recorde i ve al cas del que s’ha dit dels músics o professors de música, del personatge que he utilitzat d’exemple a l’íncipit d’aquestes quatre lletres hauríem d’afegir-li que té estudis de solfeig amb el professor Fernando Justa. Això és.

benavent

 188 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics