GRAN ÈXIT DEL GANXOROCK 2015

GRAN ÈXIT DEL GANXOROCK 2015
ganxorock20151
El Col·lectiu Cultural El Ganxo havia organitzat per al divendres passat 7 d’agost la tercera edició del GanxoRock, festival que havia tingut que aturar-se durant 2 anys després de les edicions de 2011 i 2012.

La festa començava amb el correbars, que va passar per tots els bars del recorregut des de la Plaça Major fins el recinte del concert. Malgrat el bon començament de la jornada, la pluja a Benigànim i les tronades a la resta de poblacions de les comarques centrals van impedir que el festival començara a l’hora prevista.

GANXOROCK20153Tot i això, les vora 1300 persones que hi havia a la població esperant el començament del GanxoRock, van aguantar fins gairebé les 12 de la nit quan des de l’organització s’anunciava que començarien els concerts.

La retallada en el temps va fer que el grup de Biar, Kontaminació Akústika, no poder actuar i van ser Oques Grasses les que van obrir el GanxoRock i van fer ballar al públic amb el seu directe «Living in the hol·les».

En finalitzar va ser el torn d’Auxili, que per tercera vegada va fer gaudir al públic del GanxoRock i va oferir un directe potent, amb molt de reggae, festa i bon rotllo.

El moment més esperat de la nit va ser l’actuació de «Els Catarres». Amb un directe potentíssim van satisfer al públic assistent presentant el seu #BigBang.

Atupa van ser els encarregats de tancar el festival prop de les 5 de la matinada, en una vetllada on va destacar la bona organització del festival i l’ambient festiu.

Des de l’organització ja s’han posat a treballar per fer una nova edició del GanxoRock el més aviat possible.

GANXOROCK20152

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES