Seleccionar página

SETMANA CULTURAL 2015

SETMANA CULTURAL 2015

Setmana Cultural 2015 by QuatretondaDigital

 62 Visites totals,  6 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

 1. Avatar

  Em sembla molt bé que durant la quinzena cultural, i sembla ser que alguns actes de festes també, s’hagen deslocalitzat els actes i repartit per tot el poble; que si al carrer doctor Marañon, que si al carrer Juan Mahiques, que si al carrer…tant que has d’anar en el llibret en la mà per poder saber on es realitza cada acte.

  «Dicho esto» ara voldria afegir que igual i de la mateixa manera que s’ha democratitzat el repartiment d’actes, es deslocalitze també l’acte de la presentació de festes, els teatres i espectacles de varietats, humor o màgia.

  Estem d’acord en que no ens agrada a ningú tindre l’orquestra a la porta de casa però no es diu res quan l’acte és la presentació, un teatre o un grup de varietats, on els veíns ho poden vorer des dels seus balcons.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics