SETMANA CULTURAL 2015

SETMANA CULTURAL 2015

Setmana Cultural 2015 by QuatretondaDigital

1 comentario

  1. Rosa Mahiques

    Em sembla molt bé que durant la quinzena cultural, i sembla ser que alguns actes de festes també, s’hagen deslocalitzat els actes i repartit per tot el poble; que si al carrer doctor Marañon, que si al carrer Juan Mahiques, que si al carrer…tant que has d’anar en el llibret en la mà per poder saber on es realitza cada acte.

    «Dicho esto» ara voldria afegir que igual i de la mateixa manera que s’ha democratitzat el repartiment d’actes, es deslocalitze també l’acte de la presentació de festes, els teatres i espectacles de varietats, humor o màgia.

    Estem d’acord en que no ens agrada a ningú tindre l’orquestra a la porta de casa però no es diu res quan l’acte és la presentació, un teatre o un grup de varietats, on els veíns ho poden vorer des dels seus balcons.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES