LES QUATRE CASES DE TONDA I UNA TORRE (2)

LES QUATRE CASES DE TONDA I UNA TORRE (2)

Retalls de Premsa Estanislau Alberola.Recerca del professor Juanfe Benavent by Quatretonda Digital on Scribd

2 Comentarios

  1. Rosa Mahiques

    Caram!
    I jo que ja m’havia tornat a creure allò de les quatre cases de Tonda!!!
    Al cap i a la fi ens haurem de creure allò que diuen dels diaris: que diuen moltes mentides, que l’única veritat que porten és la data i al dia següent la desmenteixen.

  2. bnvntb

    Caram! A mi no em toqueu els d’allons amb aquesta pensada, que ja n’estic tip d’aquest poble pessimista, vull dir, “ben informat”, doncs si allò referit en aquesta dita tòpica de les “Quatre cases” no és cert, com deia el savi, que siga ben trobat, sinó digueu-me quants pobles no n’hi ha, del més gran al més menudell que han bastit històries cèlebres i idiosincràsies a partir de llengendes, miracles, romanços… sense atendre altra llicència històrica que no siga la tradició. Així que llegenda i història poden anar ben bé de la mà i s’hi retroalimenten.

    A més per a ser un poble que diem sense història anem bastant bé, i rics, de dites i contarelles al voltant del nom i origen d’aquest “dissortat”, que diria lo poeta, poble nostre.

    I aprofitant l’espai d’aquesta missiva un m’agrada per a la reflexió del senyor Romero sobre los premis de les carrosses, tan sols afegir-hi, i només comentari, que el volum sonor d’alguna “agrupació artística” afectava greument la salut de l’espectador. Cert que sense música no n’hi ha festa, llevat dels bous, és clar, però tampoc cal passar-se’n.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES