Seleccionar página

LES QUATRE CASES DE TONDA I UNA TORRE (2)

LES QUATRE CASES DE TONDA I UNA TORRE (2)

Retalls de Premsa Estanislau Alberola.Recerca del professor Juanfe Benavent by Quatretonda Digital on Scribd

 259 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

Juanfe Benavent

El professor Juanfe Benavent és un àvid lector. És el nostre especialista en Estanislao Alberola, i ens aporta molta documentació variada i de gran interés fruit del seu treball constant i investigador el qual queda molt bé reflectit en aquestes pàgines.

2 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Caram!
  I jo que ja m’havia tornat a creure allò de les quatre cases de Tonda!!!
  Al cap i a la fi ens haurem de creure allò que diuen dels diaris: que diuen moltes mentides, que l’única veritat que porten és la data i al dia següent la desmenteixen.

 2. bnvntb

  Caram! A mi no em toqueu els d’allons amb aquesta pensada, que ja n’estic tip d’aquest poble pessimista, vull dir, “ben informat”, doncs si allò referit en aquesta dita tòpica de les “Quatre cases” no és cert, com deia el savi, que siga ben trobat, sinó digueu-me quants pobles no n’hi ha, del més gran al més menudell que han bastit històries cèlebres i idiosincràsies a partir de llengendes, miracles, romanços… sense atendre altra llicència històrica que no siga la tradició. Així que llegenda i història poden anar ben bé de la mà i s’hi retroalimenten.

  A més per a ser un poble que diem sense història anem bastant bé, i rics, de dites i contarelles al voltant del nom i origen d’aquest “dissortat”, que diria lo poeta, poble nostre.

  I aprofitant l’espai d’aquesta missiva un m’agrada per a la reflexió del senyor Romero sobre los premis de les carrosses, tan sols afegir-hi, i només comentari, que el volum sonor d’alguna “agrupació artística” afectava greument la salut de l’espectador. Cert que sense música no n’hi ha festa, llevat dels bous, és clar, però tampoc cal passar-se’n.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics