L’ENQUESTA I LA COMPULSA

L’ENQUESTA I LA COMPULSA

segellcompulsa

En alguna ocasió de la  vida qualsevol ciutadà ha hagut de fer alguna compulsa (fer una  compulsa es que algún funcionari públic et valide una fotocòpia i «certifique» que eixa fotocòpia es igual que l’original), total 10 segons.

A la major part dels ajuntaments del nostre entorn,(Xàtiva, per exemple) els Ajuntaments compulsen els documents més habituals : DNI, Permís de conduir… facilitant d’aquesta manera la vida als veïns del poble.

Per desgràcia, a Quatretonda ja fa temps que no es compulsa un document per a presentar-lo a altres instàncies. Diuen que no poden fer-lo. Però ningú m’ha respost per què altres Ajuntaments si que ho fan de la forma més natural del món. Fins i tot hi ha un decret de l’alcaldia de Picassent per a que es puguen fer les compulses més habituals a aquella Casa de la Vila. M’he preguntat mil vegades si aquí serem ciutadans de tercera. Si aquesta competència es local per què no es fa.

I si no es pot fer…per què la majoria dels ajuntaments de l’entorn compulsen els documents, faciliten la vida als ciutadans, i no passa res?

Aquí us deixe, com a simple mostra del que és facilitar la vida als ciutadans, un DECRET de l’alcaldia de PICASSENT, quant a les compulses. Pregunte : es podria fer el mateix a Quatretonda? Qui em pot contestar?

Decreto de alcaldia regulador del tramite de compulsa de documentos.pdf by QuatretondaDigital

ENQUESTA

¿Considera necessari que l'Ajuntament de Quatretonda torne a facilitar el servei de COMPULSES als veïns com ho fan els altres ajuntaments de l'entorn?

  • SI (89%, 54 Votos)
  • NO (11%, 7 Votos)

Votants totals: 61

Cargando ... Cargando ...

4 Comentarios

  1. Andreu

    Lo de les compulses jo ho vaig preguntar i el alcade de la legislació passada en va contestar que no podia compulsar perque ho tenia prohibit pel notari.

  2. Pepe

    Un notari no pot prohibir. Els notaris estan per a una altra cosa que per a prohibir.Algun dia es sabrà per què a tots els pobles del voltants,(Xàtiva,La Pobla del Duc, LLutxent…Picassent) els ajuntaments compulsen documents i al nostre poble ens neguen el dret.És un misteri que més prompte que tard es resoldrà. I totes les bones persones que han patit aquesta injusta i arbitrària mesura negativa i perjudicial podran demanar responsabilitats a qui corresponga.Estan fent-mos fer molts viatges al veïns…estan fent-mos perdre molt de temps…i estan donant-mos molts mals de cap. Total per posar un segell a uns papers. Això és servir als veïns? A la fi, el temps deixa a cadascú al lloc que li correspon.
    A mi també em digueren i contaren la mateixa “bola” però no va «colar». El dia d’abans m’havien compulsalt documents sense problema.Misteris de la vida. Misteris que més prompte que tard cadrà resoldre.

  3. Rosa Mahiques

    Cuando las barbas de tu vecino veas cortar, pon las tuyas a remojar.
    Si el papa Rus ha caigut…qualsevol altre mortal també ho pot fer, i no parle sols de polítics.
    Eixos notaris que prohibeixen donar serveis als contribuients, que per cert, són els que els paguem els sous i sobresous que vagen «apreparant-se»

  4. Rosa Mahiques

    I tinc proves de que fa menys de dos anys s’han fet compulses en eixe ajuntament, aixó sí, si aquell que les havia de fer tenia voluntat d’alçar-se de la cadira per agafar el segell i segellar la fotocòpia, per tant, no crec que eixa prohibició siga real.
    I si ho és, que ens presenten el document on el notari “dona fe” de que prohibeix fer compulses i ens ho creurem.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES