Seleccionar página

PRESENTACIÓ FESTES 2015

PRESENTACIÓ FESTES 2015

 

Sota la constant amenaça d’un oratge capritxós i envoltats de núvols i d’un plugim al començament, avuí ha tingut lloc l’acte central de le festes de Quatretonda 2015 : La presentació de les festeres i festers. Ha sigut un acte senzill, capdal, amé i alhora grandiós : sense barroquismes ni grandiloquències rebombòmriques.

Dintre l’acte protocolari, una innovació ha agradat molt al públic : el vídeo introductori on els pares dels festers i festeres ressaltaven qualitats i la forma de ser dels seus fills. El record emocionat de Xavi per part dels seus amics i companys i la carta que en boca de la presentadora ens ha dirigit sa mare ha creat moments de llàgrimes i de profunds sentiments.

La poesia amb eixe estil propi i inconfundible del seu autor Manolo Valls, el qual ja s’ha convertit en un clàssic d’aquest acte, ha adobat amb mesura, ritme i contingut aquesta nit en boca d’una rapsoda la qual ha estat a l’altura de les circumstàncies.

Les paraules que el nou alcalde Enrique Benavent ens ha dirigit, molt curades i en sintonia amb l’acte. Enfí,un any més, el cicle festívol comença amb el cant a la joventut i a la vida. I no oblidem que el cel, aquest any, ha sigut benèvol i indulgent.

 108 Visites totals,  6 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics