PRESENTACIÓ FESTES 2015

PRESENTACIÓ FESTES 2015

 

Sota la constant amenaça d’un oratge capritxós i envoltats de núvols i d’un plugim al començament, avuí ha tingut lloc l’acte central de le festes de Quatretonda 2015 : La presentació de les festeres i festers. Ha sigut un acte senzill, capdal, amé i alhora grandiós : sense barroquismes ni grandiloquències rebombòmriques.

Dintre l’acte protocolari, una innovació ha agradat molt al públic : el vídeo introductori on els pares dels festers i festeres ressaltaven qualitats i la forma de ser dels seus fills. El record emocionat de Xavi per part dels seus amics i companys i la carta que en boca de la presentadora ens ha dirigit sa mare ha creat moments de llàgrimes i de profunds sentiments.

La poesia amb eixe estil propi i inconfundible del seu autor Manolo Valls, el qual ja s’ha convertit en un clàssic d’aquest acte, ha adobat amb mesura, ritme i contingut aquesta nit en boca d’una rapsoda la qual ha estat a l’altura de les circumstàncies.

Les paraules que el nou alcalde Enrique Benavent ens ha dirigit, molt curades i en sintonia amb l’acte. Enfí,un any més, el cicle festívol comença amb el cant a la joventut i a la vida. I no oblidem que el cel, aquest any, ha sigut benèvol i indulgent.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES