Seleccionar página

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «ALCOHOL DE ROMER» D’ANTONI ESPÍ

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «ALCOHOL DE ROMER» D’ANTONI ESPÍ

Alcohol de romer
  • Facebook

Divendres 30, a les 19’30h Sala de la Biblioteca Pública

Presentació del llibre “Alcohol de romer” d’Antoni Espí.

Novetat editorial de la col.lecció De 6 a 96, amb la participació de l’autor Antoni Espí (Bèlgida) que ens parlara del seu llibre de relats i, la seua introducció a càrrec de Joan Olivares.

Antoni Espí Cardona (Bèlgida, la Vall d’Albaida, 1956) treballa a l’IES Dr. Simarro de Xàtiva de professor de llengua i literatura catalana. És coautor dels llibres de Curs de Narrativa  i Curs de Poesia, té publicats i premiats els treballs de Niudecorbs en blanc i negre (2002) i Reconstrucció (2006) on inicia la recerca d’una veu poètica pròpia, d’arrel popular, molt treballada formalment. Amb El grum i la morca ha guanyat el premi de poesia Joan Perucho Vila d’Ascó 2013.

 Alcohol de romer és la nova incursió en la narrativa d’Antoni Espí, un recull amb relats esparsos i inèdits del també poeta, un llibre de gran varietat temàtica i formal però creuat per l’identificable i curós estil de l’autor i la ironia autoreferencial com a poderós vehicle expressiu.

Retall El Temps Antoni Espi
  • Facebook

The following two tabs change content below.
Avatar
  • Facebook
  • Facebook

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Avatar
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Benavent (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics