Seleccionar página

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IBRAHIM BRACHIR, UN POETA COMPROMÉS

IMG_7734
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Aquesta vesprada hem tingut els gust d’assistir a la presentació-recital d’un poemari de Ibrahim Brachir: «INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma». El llibre en una edició de luxe i unes il·lustracions que són petites obres d’art. Una edició  molt curada . Només l’he fullejat, me n’he adonat que aquest poemari és una joia. Pel continent i pel contingut.

Aquesta vesprada ha sigut de sorpreses molt agradables. Des de fa lustres o decennis que no obserbava la sala plena de  gent i encara més, de gent jove! A aquestos events, desgraciadament solem anar sempre els mateixos i a més, quatre gats. No ha sigut el cas. Dic, que la alegria ha sigut majúscula.

A banda del nerviosisme dels protagonistes del recital, -cosa normal- , aquest acte ha estat ple de sentiments i emocions. No ha resultat pesat. I almenys jo, m’he quedat amb ganes de més. Si teniu curiositat o ganes, i us agrada la poesia, la reflexió i la lectura íntima llegiu «INTROSPECTUS, entre el pincel i la pluma». El podeu encomanar a la Biblioteca Estanislao Alberola de Quatretonda. Us assegure que paga la pena. Tindreu a les vostres mans part d’una ànima i un esperit jove, esperançador i valent.

Enhorabona als poetes, recitadors i amics.

 291 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics