Seleccionar página

L’AJUNTAMENT REACTIVARÀ EL SERVEI DE COMPULSES I LA TRANSPARÈNCIA TOTAL

L’AJUNTAMENT REACTIVARÀ EL SERVEI DE COMPULSES I LA TRANSPARÈNCIA TOTAL

Ajuntament
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

De fonts molt fiables, QD ha tingut accés a l’acord de l’ ajuntament pel qual a partir de gener es reactivarà el SERVEI DE COMPULSES als veïns i veïnes, la qual cosa es venia demanant des de fa temps en fòrums i enquestes. Una mesura molt encertada, ja que fins ara, les veïnes i veïns per compulsar el seu DNI per exemple, calia que es desplaçaren a ajuntaments propers com el de LLutxent, Xàtiva o Benigànim.

Així mateix, des de l’1 de gener, el nostre Ajuntament farà públiques a la seua pàgina web, els ingressos i despeses de cada mes, i no en grans blocs o partides, sinò fil per randa, destinataris nominals, cèntim a cèntim. D’ aquesta forma es pretén que els ciutadans i ciutadanes tinguen el dret de saber on es gasten els seus diners amb detall.

Mesures totes elles mereixedores d’un fort aplaudiment i recolzament total.

Quatretonda, 28 de desembre de 2015.Del nostre corresponsal.

 

 462 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Emilio

    en pareix un gran encert pues feia falta

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics