NO ANAVEN DESCALÇOS ELS NOSTRES AVANTPASSATS, NO!

NO ANAVEN DESCALÇOS ELS NOSTRES AVANTPASSATS, NO!

claudevolta1

 

Confesse que no volia continuar parlant, per ara, dels bens patrimonials de la parroquial església, per no cansar-vos, però, amb els bons oficis del fotoperiodista de QD tenim servit, i de més bon gust, no només la clau de volta de la Majestat, que com s’hi pot veure ha perdut bastant de la seua esplendor pictòrica, també de la resta de claus de volta que presenten alguna decoració, bé, totes no, que ens falta la de la primera, cert que és la més pobreta, encara que també tenia la seua funció, com ara apuntarem.

 Perquè ve a tomb que manta vegades, i desitjant de sentir aquelles quatre paraules del “podéis ir en paz”, tan esperades, la ment et vagarejava per viaranys que només en aquell espai singular se’t presentaven. Un d’aquells pensaments és el que va d’entrada d’aquest post (es diu així?), és a dir, que els nostres veïns avantpassats no anaven descalços, no, que per aconseguir el Regne primer acudien a la Mare que els acollia en la Casa, la domus Dei, per a tot seguit buscar la intercessió dels grans prínceps de l’església, mireu sinó la clau que reprodueix sant Pere i sant Pau, encara amb restes d’algun tint i, no cal dir-ho, tampoc podien faltar les imatges dels titulars, el Baptista i l’Evangelista, tot i que els atributs de l’Evangelista ni amb la telefotografia servida els acabe de distingir bé, però tot apunta.

claudevolta2

Amb aquestos “mitgers”, amb aquestes claus sembla que aconseguir obrir “la Porta Coeli” del Regne -darrera clau- per als nostres avantpassats podia resultar una mica més fàcil, per més que, i com diuen, perquè et toque la loteria has de comprar primer el número. O doctores tiene la Iglesia.

 

Benabent

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES