PRIMERA PRIMAVERA

PRIMERA PRIMAVERA

          Una imatge val més que que mil paraules…vegeu la primavera amanèixer al nostre entorn ! Acàs no és de somni ? Acàs li té enveja a la primavera del Jerte ? Paga la pena enriquir els sentits amb aquestos horitzons, amb aquestos colors i amb aquesta bellesa. La simbiosi amb la pensa, amb l´esperit i amb el cel és perfecta. Fins i tot, eixe arbre caigut, fort i robust encara, desperta a la vida i lluita per no morir, recolzat pels arbres que l’envolten.  Unes bones imatges per a mostrar als nostres infants i explicar-los què és la perfecció, la pau, el respecte, la llum, l´assossec, l’ harmonia… només són uns dies, però plens de luxúria sensitiva i prenyats del miracle visual com hi ha pocs. Com la mateixa vida !

pepe romero-nieva

7 Comentarios

 1. Maria Benavent Benavent

  Precioses fotografies i balsàmica prosa poètica. Gràcies, Pep.

  Salutacions

 2. David Mahiques Alberola

  Bon dia a tots els lectors de QD:
  Vos deixe estes fotos fetes fent una caminada per la senda del Barranc dels Cosins. Esta feta abans de ploure. Es pot veure el naixement de la font del Barranc de l’aigua i les restes de la casa. La cava d’on naix l’aigua que alimenta la basa del Pla del Engolidors i restes de l’antiga tuberia que baixava o volia baixar l’aigua al poble. També hi ha unes curioses marques paral·leles fetes a la roca en tres llocs que segurament seria per tal que els animals que anaven per la senda pogueren passar millor per un lloc que era tot pedra i perillava relliscar. Així mateix la vegetació també es molt preciosa. No són fotos de cap professional, però no estan mal del tot. Espere que vos agrade i al mateix temps valorem els bons llocs de la nostra serra.

 3. Rodolfo

  David, que preciositat de fotografies, que verdader cant a la primavera quatretondina, (açò no es pot veure en totes parts) . Dius que no eres professional de la fotografia, però eres un aficionat ‘aventajado’, que domines la composició, la llum i l’estètica. He disfrutat molt repassant-les diverses vegades i ensenyantse-les a la meua família. Supose que el barranc d’aigua que parles, que jo conec molt bé, és el que es troba a proximadament a mitat de camí entre Quatretonda i el Pla de Corrals. M’agrada més disfrutar d’estes vistes que la política, però a la fí tot té la seua importancia.Enhorabona i salutacions, Rodolfo Canet

 4. Rosa Mahiques

  Sr. Rodolfo: Tot i estant d’acord amb vosté en que la fotografia de David sobre el barranc de l’aigua és molt bonica, voldria treure’l d’un error; les fotografies dels arbres en flor són d’Ana Romero-Nieva, a la qual li agrada molt fer proves i experimentar amb la llum, l’enfocament…
  No vull que agarre a mal aquest comentari, simplement és passió de mare.

 5. Rodolfo

  Moltes gràcies Rosa per traure’m de l’error, i felicitar-te per tindre una filla tan sensible a l’art, que ha sabut captar el mirament de la naturalesa al punt més càlid de bellesa. Sense menysprear a David, trasllat a Ana Romero, la meua admiració i felicitació pel seu bon gust i talent pel reportatge oferit de la primavera quatretondina. Amb tot el meu afecte, Rodolfo Canet

  PD.- Per favor tutejam, no en faces més «vellet»

 6. Dvid Mahiques Alberola

  Bon dia Rodolfo.
  La foto que hi ha és del naixement de la font del Barranc de l’aigua. Les fotos no han aparegut per problemes tècnics degut als meus desconeixements, que Pepe, el director de QD, ja m’ha dit com resoldre’ls. Espere poder arreglar-ho prompte. I tornarem a parlar.

 7. Rodolfo

  Gràcies David per la teua informació, quede a l’espera de veure els teus fotografies per quant jo disfrute molt veient el que és actualment el paisatge, que moltes vegades per a mi és totalment irrecognoscible en estos moments. Salutacions, Rodolfo Canet

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES