L’ÚLTIMA CABINA

L’ÚLTIMA CABINA

Segons hem llegit, les cabines tenen els dies comptats. Un element més del poc paisatge urbanistic es disposa a passar a la història dels records. A telefònica ja no l’interessa. M’he afanyat en deixar constància per al record gràfic i sentimental d’aquesta utilitat que ja no és últil. D’aquí poc, només en fotografies i en el record, per acabar, com tantes altres coses,objectes,atifells….al cementiri de l’oblit.

Mos fem vells i he anat a fer-li una visita a l’última cabina. Qui sap si qualsevol dia ja no estarem. La veritat que ja poca gent la gasta i per això ja no és rendable per a la multinacional. M’he sentit nostàlgic…i un munt de records m’han passat pel cap. Fins i tot he tingut un record per a José Luís, sí…José Luís López Vázquez, el qual amb la seua CABINA particular es plantejà problemes d’aïllament i d’angúnia vital; de solitud i d’existencialisme feroç i incomprensible. Problemes d’insolidaritat.

2 Comentarios

  1. Rosa Mahiques Margarit

    Proposta per a l’ajuntament:

    -Propose que es demane a la «Gran Telefónica» de España que ens deixe la cabina com a «element turístic» i que no en deixen posar més a cap altre lloc de l’Estat espanyol i així, mentre venen a visitar-nos els turistes i guiris, igual que ho fan al Big Ben de Londres, on han deixat una o dues cabines típiques d’allí, recuperarem, via ingressos per turisme, part dels dinerets que s’han quedat indegudament, com aquell que no vol la cosa, per a pagar sous tan alts als Urdangarins i polítics que han acabat la seua vida politiquera però no la seua vida d’assessors de grans companyies.

  2. Rosa Mahiques Margarit

    I si alguna persona sap d’algun altre element u objecte que ha format part de la nostra existència i vaja a desaparèixer, que tinga a bé fer-nos-ho saber i li dedicarem unes paraules en aquesta revista que tard o prompte també desapareixerà. (És llei de vida)

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES