UN PASTÍS GEGANT DEL FORN DE MARUJA DE QUATRETONDA POSA EL PUNT FINAL AL CURS ESCOLAR EN EL CEIP BEATA INES DE BENIGÀNIM.

UN PASTÍS GEGANT DEL FORN DE MARUJA DE QUATRETONDA POSA EL PUNT FINAL AL CURS ESCOLAR EN EL CEIP BEATA INES DE BENIGÀNIM.

UN PASTÍS GEGANT DEL FORN DE MARUJA DE QUATRETONDA POSA EL PUNT FINAL AL CURS ESCOLAR EN EL CEIP BEATA INES DE BENIGÀNIM.

Benigànim, València – 18 de Juny de 2016 – El CEIP Beata Inés de Benigànim ha celebrat el fi de curs 2015-2016 aquest divendres amb un pastís gegant per a 800 persones, amb el que han fet un xicotet homenatge als alumnes que aquest any acaben l’educació primària.

El pastís ha estat a càrrec del Forn de Maruja de Quatretonda. “Aquest ha sigut un repte per a nosaltres per les dimensions del pastís i el fet d’haver de transportar-lo,” ha dit Rafael Benavent, pastisser al Forn de Maruja, “l’objectiu principal ha sigut mantenir la qualitat del nostre producte no obstant les dimensions”.

Aquest no és el primer gran projecte del Forn de Maruja, que col•labora amb associacions i organitzacions amb coques, dolços i pastissos de tota classe. A més, l’any 2012 van ser els encarregats de fer el pastís del 25 aniversari de la Societat Musical La Lira de Quatretonda.

UN PASTEL GIGANTE DEL “FORN DE MARUJA” DE QUATRETONDA PONE EL PUNTO Y FINAL AL CURSO ESCOLAR EN EL CEIP BEATA INES DE BENIGÀNIM.

Benigànim, València – 18 de Junio de 2016 – El CEIP Beata Inés de Benigànim ha celebrado el fin de curso 2015-2016 este pasado viernes con un pastel gigante para 800 comensales, con el que han hecho un pequeño homenaje a los alumnos que este año terminan la educación primaria.

El pastel ha sido a cargo del “Forn de Maruja” de Quatretonda. “Este ha sido un reto para nosotros por las dimensiones del pastel y el hecho de tener que transportarlo”, ha dicho Rafael Benavent, pastelero del Forn de Maruja, “el objerivo principal ha sido mantener la calidad de nuestro producto a pesar de las dimensiones”.

Este no es el primer gran proyecto del Forn de Maruja, que colabora con asociaciones y organizaciones con cocas, dulces y pasteles de todo tipo. Además, el año 2012 fueron los encargados de hacer el pastel del 25 aniversario de la Sociedad Musical La Lira de Quatretonda.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES