Seleccionar página

LLIBRES CARS

LLIBRES CARS

Dedicat especialment als Mestres de la controvèrsia sobre si els llibres són cars.

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

 261 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

2 Comentarios

 1. Salva

  Dedicat especialment als Mestres de la controvèrsia sobre si els llibres són cars.

  6/12/16

 2. Benavent

  La controversia, tot siga dit, i sense “animus injuriandi” no passa mai d’allò del “tu m’embrutes i jo et mascare” amb alguna que altra calcida potser, però sense que arribe a bullir l’oli. Allò que em pregunte ara, sent de la vinyeta espectador, és si el preu dels llibres, amb la que cau, importa… el que importa (per no dir una altra cosa), però és de vegades u s’hi troba més sec que un torrat per la fireta d’Agost.

  I posats a la gresca, i posats en el context narratiu del vostre passatge il.lustrat comentar-vos que els personatges, el personatge almenys, en retrotrua a aquells anys infantívols en què jugàvem i ens féiem “tiraurets”, el que no recorde en aquest moment és com es deia la munició que s’utilitzava, dic jo que “ganxets”, tal podria ser, per la forma de ganxo que tenia el projectil fet de filferro. N‘hi havia també de tirar pedretes (d’aquestos mai n’he fet cap). Totes aquestes dues armes eren la versió portàtil d’aquelles altres dites “cepets” i dels quals en parlàvem un dia d’aquestos.

  Ja veu que no bade quan dic que, almenys jo, «vinc a parlar del meu llibre».

  En tot i en això benvinguda siga la vostra dedicatòria i salutacions corals.

  7/12/16

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics