Seleccionar página

MICRORELAT D’UN ALTRE

MICRORELAT D’UN ALTRE

MICRORELAT D’UN ALTRE

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Vaig anar a la presentació del llibre, ho he de confessar, que abans ho dic que mentisc, de Vicent Terol, no a la presentació d’un altre a Qda, on no m’hi trobava, cosa que em permet de soltar una vegada més allò tan agradívol de dir per a mi de: “Excusatio non petita, acusatio…” Este llibre, de mesures contingudes tal qual allò contingut, és un recull de microrelats, i com és us i costum en semblants casos ens en feren un tast, ràpid, fàcil d’engolir, més encara ara que en som de ben “aveats” als xiulits i “uatxaps”, i ací i davant de vosaltres com aquell que no vol estalviar-se’n de demanar perdó per la pena anterior, vos en deixaré un en aquesta dispesa digital del senyor Romero, l’últim i breu relat recitat allà, dic ací, que tractant-se d’un microrelat no podia ser d’altra manera, tret de “Capsa de bombons”, l’autor del llibre ja vos l’he dit, pocs mots, un bombó amb bales de plom, merescudes, diu així, parla l’autor, de Xàtiva, ell:

NOVA ADQUISICIÓ

Era el marit perfecte, l’amant perfecte, l’amic perfecte. Carmen n’estava orgullosa, i el seu fabricant també.

 440 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics