Seleccionar página

GUARDIOLA, POSEM PER CAS.

GUARDIOLA, POSEM PER CAS.

GUARDIOLA, posem per cas.

Diuen que la por guarda la vinya, però Guardiola no ha tingut cap mena de temor i ha dit, en dies passats, allò que pensava sobre l’afer del referèndum i d’altres coses sobre l’estat espanyol que, com es podia esperar, han despertat complides respostes, algunes d’elles irades o colèriques, algunes d’elles també basades en argumentacions que més aïnes toquen les vísceres, que no altra cosa. Opinions contràries i desqualificadores, algunes dic, que solen repetir-se com una mena mantra que diuen ara, d’argument de qualitat o d’autoritat, cada vegada que algun jugador del Barça, i sobretot internacional amb la roja, s’ha manifestat en aquest sentit, és a dir a favor del referèndum, la independència, la selecció catalana…

I dic jo que s’hi podrà estar en desacord i pensar de manera diferent a la manifestada pel Guardiola que, en aquest tema precisament mai ha sigut hipòcrita, crec, val a dir que no ha enganyat ningú, tampoc jugant amb la Roja o fent estalvi i omplint la seua guardiola, valga la redundància, amb els guanys que li ha reportat aquesta activitat esportiva diguem-ne que nacional perquè:

a) Aquest futbolista té o ha tingut el mateix dret a jugar a la selecció, i a entrenar-la com qualsevol altre –si vol ell o el volen els demés, que això és una altra cosa- des del moment que tributa i contribueix ací, almenys mentre no es demostre el contrari.

b) No pot, ni podia triar entre jugar –per raons òbvies- entre la selecció espanyola o catalana de futbol, simplement perquè no existeix una sel.lecció nacional catalana amb tot el que comporta. I no sabrem mai què hagueren triat, posats en el cas, estos esportistes.

c) I més important, argumentar que estos jugadors haurien de tornar la “bossa” guanyada o que haurien d’haver actuat en conseqüència, i per tant que no hagueren participat en la selecció espanyola, és el mateix o semblant argument, a l’emprat per a atacar aquells que es manifestaven contra la dictadura franquista i a favor de la democràcia, tot tirant-los en cara que si no estaven contents amb Franco millor que se n’hagueren anat a un altre país sense aprofitar-se’n d’allò que el Dictador els posava al seu abast, les universitats públiques, posem per cas. De pena!

Jo ho veig així. La hipocresia va per partides i els arguments viscerals en boca de tots.

benavent

 60 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Avatar
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Benavent

El professor Rafael Benavent és un erudit i col·laborador de QD des dels inicis de la revista.Cronista Oficial de Quatretonda, amb el seu estil tan genuí,ple d'enginy i objectius didàctics ens delita a tots aquells que el llegim. Escriptor,assagista i un fum de coses més...ens enriqueix i il·lustra. L' estima al seu poble és manifesta a cada lletra que escriu.
Avatar
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics