HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

HOMENATGE A ANTONIO MACHADO

Incardinat dintre de la Setmana Cultural 2018 de Quatretonda, l’ Agrupació Socialista ha organitzat una vetlada poètica al voltant de la figura del gran  Antonio Machado,un clàssic a les darreres setmanes culturals quartondines. Un acte íntim,màgic i de sentiments, on la nit, el carrer i l’entorn còmplices de la lluna i la música pautada per les mans i el saber d’ Àlex, llancen al vent els versos sempre actuals i desgarradors del professor Machado; exemple i mirall d’humanitat, senzillesa i eternitat.

L’acte va començar amb unes sentides paraules de dos ex-alcaldes –Enrique Benavent i David Mahiques– recordant amb gran estima a un altre ex-alcalde : Enrique Oltra, primer edil de la democràcia i que ens va deixar fa poc.

I així, amb nodrida assistència de públic i recitadors i conduïts per Rosa la qual va recordar a la seua predecesora Empar amb aquestes paraules; «et trobem a faltar aquesta nit per la teua professionalitat, el teu carisma i la  simpatia de la genuïna personalitat», va començar el temps de versar a aquest gran i únic poeta.

Rapsodes del poble-poble recordaren pel seus escrits al «maestro» : Dolors («Recuerdo infantil» i «Los sueños») ,Marién («Una noche de verano»), Pepe («El tren» i «El loco»), Federico («Las moscas»,»Retrato»), Amparo («Fantasia de Puck»),Romualdo («Por tierras de España»,»El mañana efímero»),Joan («A un olmo seco») i David i Romualdo («El crimen fue en Granada»).

I així transcorrí la nit del 27 d’agost de 2018.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES