LA MILLOR SETMANA CULTURAL DE QUATRETONDA

LA MILLOR SETMANA CULTURAL DE QUATRETONDA

Sens dubte aquesta ha sigut la millor SCQ (Setmana Cultural de Quatretonda) des de la seua edició. Per diferents  motius : per la massiva afluència de gent, per les novetats i esperit de renovació, per la gran varietat d’actes i programes i per la participació de tot un poble involucrat d’una forma o d’una altra en algun event dels programats.

La serietat, l’acompliment del programa, els continguts i el treball emprat així com la bona organització i la cura dels detalls (com per exemple el logo de la SCQ18, palés en quasi tots els actes), han donat com a resultat una esplèndida Setmana Cultural, la millor de totes les que s’han fet fins ara.

El millor de tot: la satisfacció de la gent. Fet demostrable en les seues cares i els seus comentaris. Aquest reporter ha sigut testic perquè ho ha viscut, observat i comprovat. Així doncs, sols queda donar les gràcies per un treball ben fet del qual es parlarà i es recordarà durant molt de temps.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES