CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTOR

Demane disculpes. Un servidor no sabia que QUATRETONDA DIGITAL estava novament oberta i disponible als usuaris i lectors de Quatretonda i de més enllà que en vulguen gaudir i participar-hi. Tan grata sorpresa només puc equiparar-la al desgrad que em va produir la seua desaparició, tal qual manifestat llavors al seu director, com ara el meu beneplàcid igualment trasmés tant a ell com a la seua esposa Rosa Mari que, “entre bastidors”, l’acompanya apasionadament i compromesa en aquesta publicació. I escric estes línies expressament en honor a ells per donar-los públicament l’enhorabona fent-los el reconeixement que mereixen.

Considere que Q.D. és un espai, com una pàgina en blanc on, més enllà de tot event institucionalment trasmés, ofereix i convida a la càlida resposta , acollida i participaciò a tota persona que hi vulga fer-ho. Que és un valor important entre nosaltres, per al poble, en poder comptar amb un instrument així que ben bé pot contribuir al despertar comunicatiu, creatiu, variat, actiu, des d’on cada un puga expressar i aportar el millor de sí mateix que considere oportú, com també opinions, anàlisis i la crítica respetuosa i fecunda envers el que es requeresca.

Assabentat de la joiosa circumstància de la seua jubilació, el dia 28 de Setembre, tant més aprofite l’avinentesa per a felicitar-lo igualment. I per tan desinteresada i honrosa tasca recuperada, augurant-nos una nova i exitosa etapa amb més disponibilitat i possibilitats de consolidació: EL FELICITEM, ENS FELICITEM! Afectuosament, Rafael.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES