ELS MOROS I CRISTIANS DE QUATRETONDA ARRENQUEN AMB FORÇA

ELS MOROS I CRISTIANS DE QUATRETONDA ARRENQUEN AMB FORÇA

Amb força i il·lusió pre-arrenquen les celebracions i els preparatius per a la inauguració de LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS al nostre poble, les quals molt encertadament, s’han fet coincidir amb les dates del «dia de la Vila». Les raons? per allò que alguna cosa hagueren de veure els moros i els cristians en la fundació i posterior desenvolupament de la vila.

La veritat que aquestes festes sens dubte donaran solemnitat i segellaran amb protocol i grandiositat uns actes que no acabaven de cuallar.

Un treball titànic i una total dedicació juntament a una entrega a la festa sense condicions, faran que «la resurrecció» dels moros i cristians siguen i tinguen un éxit segur. L’ambient que es respira a l’observar els moviments dels festers repartint els llibrets de la festa -per exemple- ompli de més vida al poble el qual es preparava a l’hivernada. Els assajos i les contínues reunions i «discussions» per a posar en marxa el projecte, apropen i enriqueixen a la gent.

Parlant del llibret de festes, felicitar-vos per  la seua edició. Ens han agradat les introduccions que cada comparsa ha escrit. Curades. La fantasia i la forma estilística ens han agradat així pel que tenen de llegenda entre històriques i misterioses.També pel que de fàbula conten. També, molt interessants les col·laboracions del professors David Mahiques, Frederic Oriola i les aportacions d`Alfred García i Jesús Tarrasó, les quals augmenten  el valor de la publicació.

 

 

 

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES