ELS MOROS, ELS CRISTIANS, I LA GOTA FREDA.

ELS MOROS, ELS CRISTIANS, I LA GOTA FREDA.

Que en aquests temps moderns tot es magnifica no hi ha dubte. La velocitat supersònica de les notícies a través dels potents mitjans virtuals i no virtuals fa que la revolució cibernètica tinga conseqüències immediates per a bé i per a mal en les nostres vides.Tot es comunica.Tot es publica. O almenys allò que interessa.Ho vinc a dir perquè quan jo era infant plovia molt més que ara…molt més…i poca gent s’esglaiava de la beneïda pluja del cel.

El cas és que les il·lusionants festes de MOROS I CRISTIANS projectades i previstes per als dies 19,20 i 21 d’aquest Octubre, han hagut de ser trasllada des per als primers dies de Novembre, atenent a les negres previsions meteorològiques. El cas és que ja veurem el temps que farà en unes dates i en altres. És clar que tot s’ha fet per a bé. Qüestió és d’endevinar,previndre i fiar-se dels «homes del temps».

De tota manera, haver de canviar-les suposa un principi de trauma petit tenint en compte tot el que suposa traslladar tota una maquinària pesada i complicada de preparar,sincronitzar,arribar a acords i re-estructurar. Un terratrèmol que segur serà vençut i superat gràcies a la força dels nostres joves i a la impronta de creativitat i ganes d’innovar i millorar.

No sabem si els actes programats per a la celebració del dia de la vila seguiran la programació establerta. Creiem que sí segons deduïm després d’haver «futlletjat» les pàgines de les xarxes.Novament Si el temps ens deixa. Culturalment molt interessant l’exposició d’aquell objecte vestigi de la nostra història. Peça ceràmica de gran valor i estima. I més encara per les gestions dutes a terme per a que es puga disfrutar sense eixir del poble.

 

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES