Seleccionar página

CRÒNIQUES DE JOSÉ ALONSO.ANY DE 1.958.

CRÒNIQUES DE JOSÉ ALONSO.ANY DE 1.958.

Entre d’altres, José Alonso escriu al voltant de l’ampliació de la Cooperativa,»del desagravio por los pecados cometidos durante los carnavales de aquel año», de les eleccions municipals,de la gran gelada,la carrera ciclista en l’Avinguda 18 de Julio,del Bar Avenida,de l’alcalde Gerardo Camps,la conferència pronunciada pel corresponsal a l’esglèsia parroquial del poble.Molt curiós el canvi de les festes patronals de setembre a l’agost per qüestions econòmiques i de collites del raïm.Carreres ciclistes.Actes religiosos i activitats d’aquell any.

 217 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics