Seleccionar página

POSTAL NADALENCA


Repetim postal una altra vegada. No hem trobat una millor ! Repetim tòpics .Un altre any els temps de Nadal ens fa una mica més sensibles i ens fa recordar l’0rige d’aquestes festes tan de la nostra cultura i  tan arrelades al nostre ser.

Hi ha gent que diu que aquestes festes no li agraden : uns perquè ja no estan tots. Altres perquè el vertader sentit d’aquestes celebracions s’ha desvirtuat. Altres perquè estan en contra del consumisme tan descarnat d’aquestes dates. I tots tenen raó.

El pes dels segles i de la tradició, tanmateix sempre perduren. Els gens són impossible de fer-los desaparéixer del nostre organisme. Les coses són com són. I darrere del dia ve la nit. I el peix gran sempre s’ha menjat al menut. I la vida no té sentit sense la mort. I el blanc no té sentit sense el negre.

Bon Nadal a tots. I que a l’any vinent pugam repetir postal…i sermó !

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

7 Comentarios

 1. pura invalida

  Pepe : Eres un crac. M´ha agradat molt la FELICITACIO NADALENCA i les fotos que has posat et desitge que no el canses de posar-mos coses tan boniques ,Espere que paseu bones festes de nadal i FELIÇ ANY 2012 ,el 2012 que mos porte algo millor que este i molta salut,,,bona nit !

 2. Joan Caballero

  A todos los amigos y colaboradores de Quatretonda Digital, Felices Fiestas!!!!!

 3. vicent benavent

  Pep, Gràcies per la felicitaçió, com per tindrer tant viva aquesta pagina.

 4. David Mahiques Alberola

  Bon nadal a tots els que entren a QD.

 5. joan benavent i gomar

  Bones festes a tothom
  Salut i anarquia….

 6. Maria Benavent Benavent

  Una felicitació nadalenca molt entranyable, senyor Director de QD. Desitgem que les properes festes arriben carregades de salut i de il.lusió per un futur millor. No ens oblidem de demanar també treball per a qui no en tinga, ah… i, sobre tot,molt de seny i molta llum per a que els nostres dirigents polítics no es perden pel camí.

  Bones festes a tothom

 7. vicent marin

  Gràcies Pep,salut i faena per a tots, ho demane de tot cor.

ARA MATEIX

Users: Pepe, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics