ELS HEROIS DE L’AVENC QUARTONDÍ

Gràcies a aquests herois amants de la natura podem disfrutar d’unes meravelloses fotografies agafades del facebook. Darrere de les fotos hi ha sacrifici,moltes hores,preparació,dedicació,amor per la natura,risc,generositat, solidaritat…i molt més. És per això que per a nosaltres són uns herois anònims els qual es mereixen el nostre reconeixement i estima i un agraïment per regalar als nostres sentits aquests meravelles ,ja que sense ells/elles podríem continuar parlant del mític Avenc de Quatretonda des de la llegenda…i avuí podem parlar d’ell des del coneixement i des de la ciència. Des de la realitat i no des de la imaginació.Moltes gràcies, cavallers!

facebook de Victor Ferrer.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES