Seleccionar página

ELS HEROIS DE L’AVENC QUARTONDÍ

Gràcies a aquests herois amants de la natura podem disfrutar d’unes meravelloses fotografies agafades del facebook. Darrere de les fotos hi ha sacrifici,moltes hores,preparació,dedicació,amor per la natura,risc,generositat, solidaritat…i molt més. És per això que per a nosaltres són uns herois anònims els qual es mereixen el nostre reconeixement i estima i un agraïment per regalar als nostres sentits aquests meravelles ,ja que sense ells/elles podríem continuar parlant del mític Avenc de Quatretonda des de la llegenda…i avuí podem parlar d’ell des del coneixement i des de la ciència. Des de la realitat i no des de la imaginació.Moltes gràcies, cavallers!

facebook de Victor Ferrer.

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics